sarevock 22 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Απο ενυδρεια βλεπω οι περισσοτεροι μια χαρα τα πατε... απο μπαλιτσα πως παμε? Ριχνουμε κανενα σουτακι on-line? ΜΕ λιγα λογια ζητειται αντιπαλος για PES2009 online... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 22 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Απο ενυδρεια βλεπω οι περισσοτεροι μια χαρα τα πατε... απο μπαλιτσα πως παμε? Ριχνουμε κανενα σουτακι on-line? ΜΕ λιγα λογια ζητειται αντιπαλος για PES2009 online... Δεν είμαι gamer ούτε στο PC ούτε είμαι κάτοχος Play Station ή XBox... Παρόλα αυτά, έχω παίξει καμιά 50αριά φορές PES στο σπίτι φίλου, όπου συνήθως μαζευόμαστε παρέα για να δούμε τα ντέρμπυ ή Champions League. Μέχρι το προηγούμενο PES μπορώ να πω πως ήταν μία σκάλα πάνω από τα υπόλοιπα ποδοσφαιράκια. Τώρα όμως, που έχω δει και το καινούριο Fifa, μπορώ άνετα να πω πως το Fifa είναι τουλάχιστον μία σκάλα πάνω από το PES. Δεν βοηθάω στο θέμα του τόπικ, αλλά ήθελα να πω την γνώμη μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 22 Νοεμβρίου 2008 Author #3 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Οντως στο PES εχει γινει.... "καθε περσυ και καλυτερα"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 22 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Και εγω συμφωνω οτι το Pes εχει χασει την ομορφια του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 22 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Όντως!!! αντί να βελτιώνετε και να γίνετε καλύτερο,γίνετε χείροτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium.gr 22 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Το pes ειναι το καλυτερο παιχνιδι και οσο παει βελτιωνεται εχει τρελα γραφικα και σε λιγο θα εχεις την αισθηση πως παιζεις εσυ.Εχω το προ και το παιζω καθε μερα και για αυτο οφειλω να πω πως ειμαι πολλη καλος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 22 Νοεμβρίου 2008 Author #7 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Το pes ειναι το καλυτερο παιχνιδι και οσο παει βελτιωνεται εχει τρελα γραφικα και σε λιγο θα εχεις την αισθηση πως παιζεις εσυ.Εχω το προ και το παιζω καθε μερα και για αυτο οφειλω να πω πως ειμαι πολλη καλος!!! PES παιζω απο την παλαιολιθικη εποχη... δυστυχως στο On-line φετος μας τα κανανε... ^%$&^#%$ γενικα παντως καθε χρονο αλλα περιμενουμε και αλλα μας ερχονται... Αν εισαι πολυ καλος ελα ον-λινε να σε δουμε και σενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium.gr 22 Νοεμβρίου 2008 #8 Share 22 Νοεμβρίου 2008 παιζω προ απο τοτε που βγηκε το προ το ενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 22 Νοεμβρίου 2008 Author #9 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Ωραιος! Παντως ειμαστε κλικες, οι μεν του PES Και οι δε του FIFA μεση κατασταση δεν παιζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 22 Νοεμβρίου 2008 #10 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Εχω την εσθηση οτι οταν προσπαθουν να φτιαξουν τα γραφκα προς στο καλιτερο χαλει το gameplay.... :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquarium.gr 25 Νοεμβρίου 2008 #11 Share 25 Νοεμβρίου 2008 ok εκανα μελος sto network οποτε θες να παιξουμε στειλε π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 27 Νοεμβρίου 2008 Author #12 Share 27 Νοεμβρίου 2008 ok εκανα μελος sto network οποτε θες να παιξουμε στειλε π.μ. Ωραιος! Αν δεις tagname: SAREVOCK ....τοτε ξερεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 27 Νοεμβρίου 2008 #13 Share 27 Νοεμβρίου 2008 το pes ξεκινησε απο την εποχη του snes(σουπερ νιντεντο) και ηταν το international super star soccer deluxe.... μετα ανεβαινε κλιμακες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος