Jump to content

Το μποστανάκι του Mastronik...

mastronik

Recommended Posts

Τελειο

Έγινε επεξεργασία - Johhny_

Ενδιαφερων "παιχνιδακι" το δεντρο με τη μος αλλα λιγο αφυσικο.

Συνεχιζει να μου αρεσει περισσοτερο το στησιμο στο 18 ποστ :)

Έγινε επεξεργασία - delta66

Θα συμφωνησω με τον Σπυρο, μου αρεσε κι εμενα πριν καλυτερα. Φυσικα συνεχιζει να ειναι ενα πανεμορφο ενυδρειο. :)

Θα συμφωνησω με τον Σπυρο, μου αρεσε κι εμενα πριν καλυτερα. Φυσικα συνεχιζει να ειναι ενα πανεμορφο ενυδρειο. :)

ναι και εγω συνφωνω!!!

αλλα και παλι ειναι τελειο!!!!

Πανέμορφο ενυδρείο και τώρα και πριν. :D:buttrock:

Απλά πριν είχε και μία αίσθηση ζούγκλας και μεγαλύτερης φυσικότητας.

Τώρα φέρνει πιο πολύ σε περιποιημένο υδρόβιο κήπο που θα είχε προφανώς και μεγαλύτερες πιθανότητες να διακριθεί σε αντίστοιχους διαγωνισμούς aquascaping.

Προσωπικά δεν έχω καταλήξει γενικά τι μου αρέσει περισσότερο γι αυτό δίνω τα συγχαρητήρια μου για όλη τη δουλειά που συνεχίζεις να κάνεις με το ενυδρείο σου και θα σου κλέψω μερικές ιδέες πάντως. :):)

μπραβο σου πολυ ωραια και τα 3 aquascapes... :):)

τα συγχαρητήρια μου!!!!! :)

• 3 years later...

Πανέμορφο ενυδρείο και τώρα και πριν. :thumbup::thumbup:

Απλά πριν είχε και μία αίσθηση ζούγκλας και μεγαλύτερης φυσικότητας.

Τώρα φέρνει πιο πολύ σε περιποιημένο υδρόβιο κήπο που θα είχε προφανώς και μεγαλύτερες πιθανότητες να διακριθεί σε αντίστοιχους διαγωνισμούς aquascaping.

Προσωπικά δεν έχω καταλήξει γενικά τι μου αρέσει περισσότερο γι αυτό δίνω τα συγχαρητήρια μου για όλη τη δουλειά που συνεχίζεις να κάνεις με το ενυδρείο σου και θα σου κλέψω μερικές ιδέες πάντως. :D:D

Δεν έχω λόγια.... με έχουν καλύψει οι προλαλήσαντες σε ό,τι ήθελα να πω!!

Πολύ εξαιρετική δουλειά, εύγε! :thaman:

ναι πιθανως σε καλυψαν αλλα περασαν και 3 χρονια.....

ναι πιθανως σε καλυψαν αλλα περασαν και 3 χρονια.....

Έχω κάποια topics με τις συνθέσεις που μου αρέσουν περισσότερο και τα χαζεύω με τις ώρες όταν εχω χρόνο :D

Μιας και είμαι πολύ καινούργιος και στο χόμπυ κι εδώ, και λόγω του ότι δεν έχω ακόμα στενή επικοινωνία με αρκετά μέλη, δεν μπορώ δυστυχώς να ξέρω τις εξελίξεις του κάθε ενυδρείου ξεχωριστά (φυσικό). Ένα σχόλιο είναι το πιο απλό που μπορώ να κάνω για κάθε εξαίρετη δουλειά ;)

δεν ειναι κακο που ξεθαβονται παλαια ποστ,το αντιθετο μαλιστα..απλως μου φανηκε παραξενο.δυστυχως δεν το βλεπεις συχνα να ψαχνουν νεα μελη να βρουνε παλια ωραια θεματα.

ωραιος ο φιλος πανος.

δεν ειναι κακο που ξεθαβονται παλαια ποστ,το αντιθετο μαλιστα..απλως μου φανηκε παραξενο.δυστυχως δεν το βλεπεις συχνα να ψαχνουν νεα μελη να βρουνε παλια ωραια θεματα.

ωραιος ο φιλος πανος.

Δε μπορείς να φανταστείς πόσες ώρες έχω περάσει εδώ (στο site) αλλά και στη συγκεκριμένη κατηγορία!...

Έχετε τόσα μα τόοοσα πολλά θέματα (μα ευτυχώς με βοηθάνε οι πορτοκαλί "hot" χαρακτηρισμοί και κάποιες φορές οι τίτλοι)

:thumbup:

• 3 weeks later...

Δε μπορείς να φανταστείς πόσες ώρες έχω περάσει εδώ (στο site) αλλά και στη συγκεκριμένη κατηγορία!...

Έχετε τόσα μα τόοοσα πολλά θέματα (μα ευτυχώς με βοηθάνε οι πορτοκαλί "hot" χαρακτηρισμοί και κάποιες φορές οι τίτλοι)

+1

Ακριβώς την ίδια τακτική με σένα φίλε!!!

Όπως προείπες... άπειρες ώρες διαβάσματος!

Και σίγουρα για το συγκεκριμένο θέμα θα ήταν όμορφο να μάθουμε την εξέλιξη του ενυδρείου!!!

Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν και από μένα για ό,τι έχει/είχε κάνει στο ενυδρείο του!!!!

• 9 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...