iki28 4 Ιουλίου 2009 #26 Share 4 Ιουλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 4 Ιουλίου 2009 #27 Share 4 Ιουλίου 2009 τι εχεις κανει ρε φιλε... μαγος εισαι... ποποοοο... μου φτιαξες την μερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 4 Ιουλίου 2009 #28 Share 4 Ιουλίου 2009 Πολυ ωραιο ενυδρειο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 4 Ιουλίου 2009 #29 Share 4 Ιουλίου 2009 Και μια ερωτηση πια ψαρια εχεις ανα παραγει που λες δικια σου παραγωγη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 4 Ιουλίου 2009 #30 Share 4 Ιουλίου 2009 Μπράβο υπέροχο!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 4 Ιουλίου 2009 #31 Share 4 Ιουλίου 2009 (edited) Τελειο Έγινε επεξεργασία 4 Ιουλίου 2009 - Johhny_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 4 Ιουλίου 2009 #32 Share 4 Ιουλίου 2009 (edited) Ενδιαφερων "παιχνιδακι" το δεντρο με τη μος αλλα λιγο αφυσικο. Συνεχιζει να μου αρεσει περισσοτερο το στησιμο στο 18 ποστ Έγινε επεξεργασία 4 Ιουλίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 4 Ιουλίου 2009 #33 Share 4 Ιουλίου 2009 Θα συμφωνησω με τον Σπυρο, μου αρεσε κι εμενα πριν καλυτερα. Φυσικα συνεχιζει να ειναι ενα πανεμορφο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 10 Ιουλίου 2009 #34 Share 10 Ιουλίου 2009 Θα συμφωνησω με τον Σπυρο, μου αρεσε κι εμενα πριν καλυτερα. Φυσικα συνεχιζει να ειναι ενα πανεμορφο ενυδρειο. ναι και εγω συνφωνω!!! αλλα και παλι ειναι τελειο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 11 Ιουλίου 2009 #35 Share 11 Ιουλίου 2009 Πανέμορφο ενυδρείο και τώρα και πριν. Απλά πριν είχε και μία αίσθηση ζούγκλας και μεγαλύτερης φυσικότητας. Τώρα φέρνει πιο πολύ σε περιποιημένο υδρόβιο κήπο που θα είχε προφανώς και μεγαλύτερες πιθανότητες να διακριθεί σε αντίστοιχους διαγωνισμούς aquascaping. Προσωπικά δεν έχω καταλήξει γενικά τι μου αρέσει περισσότερο γι αυτό δίνω τα συγχαρητήρια μου για όλη τη δουλειά που συνεχίζεις να κάνεις με το ενυδρείο σου και θα σου κλέψω μερικές ιδέες πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 11 Ιουλίου 2009 #36 Share 11 Ιουλίου 2009 μπραβο σου πολυ ωραια και τα 3 aquascapes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aquamania 12 Ιουλίου 2009 #37 Share 12 Ιουλίου 2009 τα συγχαρητήρια μου!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 2 Νοεμβρίου 2012 #38 Share 2 Νοεμβρίου 2012 Πανέμορφο ενυδρείο και τώρα και πριν. Απλά πριν είχε και μία αίσθηση ζούγκλας και μεγαλύτερης φυσικότητας. Τώρα φέρνει πιο πολύ σε περιποιημένο υδρόβιο κήπο που θα είχε προφανώς και μεγαλύτερες πιθανότητες να διακριθεί σε αντίστοιχους διαγωνισμούς aquascaping. Προσωπικά δεν έχω καταλήξει γενικά τι μου αρέσει περισσότερο γι αυτό δίνω τα συγχαρητήρια μου για όλη τη δουλειά που συνεχίζεις να κάνεις με το ενυδρείο σου και θα σου κλέψω μερικές ιδέες πάντως. Δεν έχω λόγια.... με έχουν καλύψει οι προλαλήσαντες σε ό,τι ήθελα να πω!! Πολύ εξαιρετική δουλειά, εύγε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Νοεμβρίου 2012 #39 Share 2 Νοεμβρίου 2012 ναι πιθανως σε καλυψαν αλλα περασαν και 3 χρονια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 2 Νοεμβρίου 2012 #40 Share 2 Νοεμβρίου 2012 ναι πιθανως σε καλυψαν αλλα περασαν και 3 χρονια..... Έχω κάποια topics με τις συνθέσεις που μου αρέσουν περισσότερο και τα χαζεύω με τις ώρες όταν εχω χρόνο Μιας και είμαι πολύ καινούργιος και στο χόμπυ κι εδώ, και λόγω του ότι δεν έχω ακόμα στενή επικοινωνία με αρκετά μέλη, δεν μπορώ δυστυχώς να ξέρω τις εξελίξεις του κάθε ενυδρείου ξεχωριστά (φυσικό). Ένα σχόλιο είναι το πιο απλό που μπορώ να κάνω για κάθε εξαίρετη δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Νοεμβρίου 2012 #41 Share 2 Νοεμβρίου 2012 δεν ειναι κακο που ξεθαβονται παλαια ποστ,το αντιθετο μαλιστα..απλως μου φανηκε παραξενο.δυστυχως δεν το βλεπεις συχνα να ψαχνουν νεα μελη να βρουνε παλια ωραια θεματα. ωραιος ο φιλος πανος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 2 Νοεμβρίου 2012 #42 Share 2 Νοεμβρίου 2012 δεν ειναι κακο που ξεθαβονται παλαια ποστ,το αντιθετο μαλιστα..απλως μου φανηκε παραξενο.δυστυχως δεν το βλεπεις συχνα να ψαχνουν νεα μελη να βρουνε παλια ωραια θεματα. ωραιος ο φιλος πανος. Δε μπορείς να φανταστείς πόσες ώρες έχω περάσει εδώ (στο site) αλλά και στη συγκεκριμένη κατηγορία!... Έχετε τόσα μα τόοοσα πολλά θέματα (μα ευτυχώς με βοηθάνε οι πορτοκαλί "hot" χαρακτηρισμοί και κάποιες φορές οι τίτλοι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas8 21 Νοεμβρίου 2012 #43 Share 21 Νοεμβρίου 2012 Δε μπορείς να φανταστείς πόσες ώρες έχω περάσει εδώ (στο site) αλλά και στη συγκεκριμένη κατηγορία!... Έχετε τόσα μα τόοοσα πολλά θέματα (μα ευτυχώς με βοηθάνε οι πορτοκαλί "hot" χαρακτηρισμοί και κάποιες φορές οι τίτλοι) +1 Ακριβώς την ίδια τακτική με σένα φίλε!!! Όπως προείπες... άπειρες ώρες διαβάσματος! Και σίγουρα για το συγκεκριμένο θέμα θα ήταν όμορφο να μάθουμε την εξέλιξη του ενυδρείου!!! Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν και από μένα για ό,τι έχει/είχε κάνει στο ενυδρείο του!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nospanos 8 Σεπτεμβρίου 2013 #44 Share 8 Σεπτεμβρίου 2013 ένα up!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος