mikerrgp 4 Δεκεμβρίου 2008 Author #51 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστω σημερα θα κανω παλι τεστακια το απογευμα αν αλλαξη κατι 8α σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 4 Δεκεμβρίου 2008 Author #52 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 εχω ξεχασει να σας δειξω τους μελοντικους κατοικους οι οποιοι φιλοξενουνται στο 30 λιτρο μου το κακο ειναι οτι εχει μεινει ελαχιστος βραχος και αυτο με ανχωνει αρκετα ειναι ενα χρονο μαζι κ μαλλον απο τι μου ειπε το παλικαρι ειναι κ ζευγαρι κ μια φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 4 Δεκεμβρίου 2008 #53 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 πολυ ομορφα να τα χαιρεσαι, Amphiprion ocellaris ειναι ετσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 4 Δεκεμβρίου 2008 Author #54 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 δεν ξερω να σου πω την αληθια μου τα εδωσε το παλικαρι που αγορασα τον βραχο ειναι μαζι ενα χρονο Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 4 Δεκεμβρίου 2008 Author #55 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 (edited) καλησπερα απο μερα σε μερα υπαρχουν πολλες διαφορες στις τιμες αλατοτιτα 1024 θερμοκρασια 26.5 nh3nh4 0.05mg/l po4 0.3 kh 7 no2 0.5 ph 8 no3 10 εσεις τι λετε? Έγινε επεξεργασία 4 Δεκεμβρίου 2008 - mikerrgp Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimskot 4 Δεκεμβρίου 2008 #56 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 Και ο κυκλος συνεχιζεται... οι τιμες ετσι θα αλλαζουν μεχρι να ολοκληρωθει ο κυκλος του.. Ποσες αλλαγες εχεις κανει μεχρι στιγμης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 4 Δεκεμβρίου 2008 Author #57 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 μια αλλαγη 30 λιτρα το σκιμμερ συνεχιζει να βγαζει ενα αλλο χρωμα βρομια κατι αναμεσα σε μπλε κ πρασινο μακαρι να αργησει να στρωσει το νερο γιατι αν η τιμες μηδενισουν δεν θα αντεξω κ θα βαλω μεσα τι γαριδα των εριμιτη κ δυο κλοουνακια που εχω στο 30 λιτρο σε πιανει μια βλακεια ρε γαμωτο κ δεν μπορεις να περιμενεις λιγες μερες για κατι που θα εχεις χρονια βαρατε με Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimskot 4 Δεκεμβρίου 2008 #58 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 μια αλλαγη 30 λιτρα το σκιμμερ συνεχιζει να βγαζει ενα αλλο χρωμα βρομια κατι αναμεσα σε μπλε κ πρασινο μακαρι να αργησει να στρωσει το νερο γιατι αν η τιμες μηδενισουν δεν θα αντεξω κ θα βαλω μεσα τι γαριδα των εριμιτη κ δυο κλοουνακια που εχω στο 30 λιτρο σε πιανει μια βλακεια ρε γαμωτο κ δεν μπορεις να περιμενεις λιγες μερες για κατι που θα εχεις χρονια βαρατε με Αυτο σημαινει οτι το skimmer δουλευει καλα... κανε υπομονη λιγο καιρο και μετα θα το χαιρεσαι για χρονια.. Υπομονη και σωστες κινησεις για να πανε ολα καλα.. Το skimmer το εχεις να δουλευει δυνατα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 4 Δεκεμβρίου 2008 Author #59 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 οχι πολυ δυνατα δεν ξερω κιολας ο αφρος ειναι ενα ποντο κατω απο την υπερχιλιση στο δοχειο περισιλογης βγαζω ενα ποτηρι ανα δυο ημερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimskot 4 Δεκεμβρίου 2008 #60 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 οχι πολυ δυνατα δεν ξερω κιολας ο αφρος ειναι ενα ποντο κατω απο την υπερχιλιση στο δοχειο περισιλογης βγαζω ενα ποτηρι ανα δυο ημερες Μια χαρα το εχεις για αρχη.. αφου το αδειαζεις μια φορα τις δυο μερες καλα ειναι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 4 Δεκεμβρίου 2008 Author #61 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 η αμμονια ειναι καλη? με αλλα τεστ πχ σερα μου δειχνει 0 με τροπικ μαριν εχει πολες επιλογες στο 0 κ ειναι στο 0.05 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimskot 4 Δεκεμβρίου 2008 #62 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 η αμμονια ειναι καλη? με αλλα τεστ πχ σερα μου δειχνει 0 με τροπικ μαριν εχει πολες επιλογες στο 0 κ ειναι στο 0.05 οχι δεν ειναι καθολου καλη για ενα συστημα.. οσο λιγοτερη ειναι τοσο το καλυτερο.. τα επιπεδα τα δικα σου ειναι παρα πολυ καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 4 Δεκεμβρίου 2008 Author #63 Share 4 Δεκεμβρίου 2008 οχι δεν ειναι καθολου καλη για ενα συστημα.. οσο λιγοτερη ειναι τοσο το καλυτερο.. τα επιπεδα τα δικα σου ειναι παρα πολυ καλα. το ξερω για την αμμωνια οτι δεν ειναι καλη απλα στην φαση που ειναι το ενυδρειο μου νομιζω ειναι σε καλο επειπεδο αν κ ο βραχος ειχε αλγη πρασινη σε πολλα σημεια βλεπω οτι φευγη σε πετ μου προτιναν να ριξω χημικα για να κρατησω τα επειπεδα χαμηλα κ να βαλω γρηγορα ψαρια φυσικα επελεξα των φυσικο τροπο ετσι κ αλλιως εχω το 30 να περνω την δωση μου υπομονη καμια εβδομαδα ακομα μετα θα αρχεισω με μια ωρα την ημερα κ σιγα σιγα θα ανεβαζω της ωρες με προγραμα να με παει καμια 20 μερες για πληρη φωτοπεριοδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 5 Δεκεμβρίου 2008 #64 Share 5 Δεκεμβρίου 2008 Μην ρίξεις κανένα χημικό στο σύστημά σου. Σε ενδιαφέρει να ωριμάσει βιολογικά και όχι να μηδενιστούν οι τιμές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 5 Δεκεμβρίου 2008 Author #65 Share 5 Δεκεμβρίου 2008 Μην ρίξεις κανένα χημικό στο σύστημά σου. Σε ενδιαφέρει να ωριμάσει βιολογικά και όχι να μηδενιστούν οι τιμές. δεν εχω σκοπο να το κανω το ειχα κανει στου γλυκου δεν ειχα προβλημα αλλα εδω τα πραγματα ειναι διαφορετικα προσπαθουμε να κρατισουμε την βιολογια της θαλασσας σε μια μικρη γιαλλα οποτε σας ακουω κ κανω υπομονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 5 Δεκεμβρίου 2008 Author #66 Share 5 Δεκεμβρίου 2008 (edited) καλησπερα μολις εκανα μετρησεις κ ολα πανε καλα αλατοτιτα 1024 σταθερη εριξα ενα ποτηρι απο οσμοση εξατμιστικε Φωσφορικα (PO4) 0.3 δυστιχος σταθερα Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):8 σταθερα Αμμωνία (ΝΗ3):0.05 κατεβηκε στο χαμηλοτερο 0.01 Νιτρώδη (ΝΟ2):0.5 μηδενισαν Νιτρικά (ΝΟ3):10 σταθερο δωξα σι το θεο καλα δειχνει να πηγαινει καλα Έγινε επεξεργασία 5 Δεκεμβρίου 2008 - mikerrgp Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 6 Δεκεμβρίου 2008 Author #67 Share 6 Δεκεμβρίου 2008 καλημερα σημερινες τιμες kh 7 no2 0 ph 8 no3 10 po4 0.1 nh3 nh4 0.01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 7 Δεκεμβρίου 2008 Author #68 Share 7 Δεκεμβρίου 2008 η τιμες ηταν κ παλι ιδιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 9 Δεκεμβρίου 2008 Author #69 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 το ενυδρειο συνεχιζει να εχει καλες μετρησεις κ μπηκαν κ η πρωτη κατοικη γαριδα σαλιγκαρια κ ενας εριμιτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 9 Δεκεμβρίου 2008 #70 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 Ωραια... Ξεκινάς καλα! Σιγά σιγά τα ζωντανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 9 Δεκεμβρίου 2008 #71 Share 9 Δεκεμβρίου 2008 Καλα τα πας υπομονη και ολα θα γινουν σου!!!Μην βιαστεις να φορτωσεις εγω την πατησα στην αρχη και ετρεχα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 10 Δεκεμβρίου 2008 Author #72 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 δεν βιαζομαι καθολου κ εγω την πατησα με το ενυδρειο του γλυκου που ειχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimskot 10 Δεκεμβρίου 2008 #73 Share 10 Δεκεμβρίου 2008 Καλη αρχη, και υπομονη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikerrgp 13 Δεκεμβρίου 2008 Author #74 Share 13 Δεκεμβρίου 2008 ολα πανε καλα εβαλα κ τα κλοουνακια μεσα εχουμε ενα προβλημα ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 13 Δεκεμβρίου 2008 #75 Share 13 Δεκεμβρίου 2008 ολα πανε καλα εβαλα κ τα κλοουνακια μεσα εχουμε ενα προβλημα ομως Βγαλε αυτο το πραμα αμεσος!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος