Tas 20 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2008 Γειά σε όλους Λέγομαι Τάσος και πριν απο τρία χρόνια, ένας φίλος έφερε δώρο στις κόρες μου ένα black moor (νομίζω μια και μετά από ένα χρόνο έγινε πορτοκαλί), σε μια τετράγωνη γιάλα 10 λίτρων. Σήμερα του πήρα ένα ενυδρείο 50 lt. αφού έχει μεγαλώσει αρκετά (περίπου 15 εκ.) Παρακαλώ τα φώτα σας ,γιατί έχει εμφανίσει 2 κόκκινα στίγματα στα ουραία πτερύγια του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 20 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2008 (edited) Καλώς ήρθες! Πότε εμφάνισε τα σημάδια; Όταν το μετέφερες ή τα χε ήδη πιο πριν; Σε μια γυάλα 10 λίτρων πολλά μπορεί να πάθει ένα ψαράκι..... Έγινε επεξεργασία 20 Νοεμβρίου 2008 - Astra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tas 20 Νοεμβρίου 2008 Author #3 Share 20 Νοεμβρίου 2008 Γειά σε όλους Λέγομαι Τάσος και πριν απο τρία χρόνια, ένας φίλος έφερε δώρο στις κόρες μου ένα black moor (νομίζω μια και μετά από ένα χρόνο έγινε πορτοκαλί), σε μια τετράγωνη γιάλα 10 λίτρων. Σήμερα του πήρα ένα ενυδρείο 50 lt. αφού έχει μεγαλώσει αρκετά (περίπου 15 εκ.) Παρακαλώ τα φώτα σας ,γιατί έχει εμφανίσει 2 κόκκινα στίγματα στα ουραία πτερύγια του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tas 20 Νοεμβρίου 2008 Author #4 Share 20 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Τα στίγματα εμφανίστηκαν εδώ και μία εβδομάδα. Εχθές του έριξα για δεύτερη φορά σε 3 ημέρες BAKTOPUR SESA και ελπίζω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bgs 20 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 20 Νοεμβρίου 2008 Καλώς ήρθες Τάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 21 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 21 Νοεμβρίου 2008 Καλώς όρισες στο forum μας! Μπορείς να ανοίξεις νέο θέμα, με το πρόβλημά σου, στην ανάλογη κατηγορία. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 21 Νοεμβρίου 2008 #7 Share 21 Νοεμβρίου 2008 καλως ηρθες! αν σου ειναι ευκολο ανεβασε μια φωτογραφια στις "ασθενεις γλυκου νερου" κ θα παρεις τις απαντησεις σου. γνωμη μου αν δεν εισαι σιγουρος μη κανεις χρηση καποιου φαρμακου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 21 Νοεμβρίου 2008 #8 Share 21 Νοεμβρίου 2008 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 21 Νοεμβρίου 2008 #9 Share 21 Νοεμβρίου 2008 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 21 Νοεμβρίου 2008 #10 Share 21 Νοεμβρίου 2008 Καλώς όρισες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 21 Νοεμβρίου 2008 #11 Share 21 Νοεμβρίου 2008 Καλώς ήρθες φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος