mmpanaki 23 Φεβρουαρίου 2006 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 geia sas.me lene kwsta kai prokeitai na ftiaxo ena enydreio me kixlides 200l. perimeno tiw protaseis sas.eimai arxarios opos fainetai Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 23 Φεβρουαρίου 2006 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 Kαλώς ήρθες! Προχώρα και ό,τι απορία έχεις εδώ είμαστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 23 Φεβρουαρίου 2006 #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 Καλως ηρθες!! Εδω σιγουρα θα βρεις οτι ζητας....διαβασε λιγο τις κατηγοριες για τις Κιχλίδες και γραψε εκει οτι απορια εχεις !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 23 Φεβρουαρίου 2006 #4 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 (edited) καλησπερα φιλε μουυυυυυυυ.το βρηκες το φορουμ τελικα.οτι απορια εχεις γραψτην εδω υπαρχουν πολοι εμπειροι νε σε βοηθησουν..go on ....... αααα γραψε ελληνικα...........γιατι Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2006 - PPAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 23 Φεβρουαρίου 2006 #5 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 στο Aquazone και από εμένα. Πολύ καλή επιλογή το ενυδρείο με Κιχλίδες. Αλήθεια για τι κιχλίδες πρόκειτε? Malawi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 23 Φεβρουαρίου 2006 #6 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 Καλως ηρθες και απο εμενα στο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmpanaki 23 Φεβρουαρίου 2006 Author #7 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!ειχα παει σε ενα πετ σοπ κ ειδα μεσα σε ενα ενυδρειο{κιχλιδες μου ειπανε οτι ειναι}με χρωμα ασπρο κ μαυρο!!υπαρχουν κ με αλλα χρωματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefdaddy 23 Φεβρουαρίου 2006 #8 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 to aquazone Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 23 Φεβρουαρίου 2006 #9 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 Ένα χιονισμένο στο Aquazone και από εμένα και την όμορφη Αυστρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saridakis 23 Φεβρουαρίου 2006 #10 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 :Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια!!ειχα παει σε ενα πετ σοπ κ ειδα μεσα σε ενα ενυδρειο{κιχλιδες μου ειπανε οτι ειναι}με χρωμα ασπρο κ μαυρο!!υπαρχουν κ με αλλα χρωματα? 12624[/snapback] και από εμένα στο forum. Οι κιχλίδες είναι πραγματικά όμορφα ψαράκια και υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε είδη από Αφρική και Αμερική. Μπορείς να δείς μερικά εδώ στις κατηγορίες American Cichlids και African Cichlids Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 24 Φεβρουαρίου 2006 #11 Share 24 Φεβρουαρίου 2006 και απο μένα στο φόρουμ. Κώστα θα σου πρότεινα να κοιτάξεις πρώτα ποιά είδη σε ενδιαφέρουν και να ρωτήσεις αν είναι συμβατά μεταξύ του, αν κάνουν για τα λίτρα που θες και ποσά μπορείς να βάλεις. Τα ασπρόμαυρα ψαράκια που είδες ποίο είδος ήταν ξέρεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmpanaki 24 Φεβρουαρίου 2006 Author #12 Share 24 Φεβρουαρίου 2006 Δεν ξερω τι ειδους κιχλιδες ηταν...αλλα θα ηθελα να μαθω περισσοτεραγια της κιχλιδες!!!! Πριν λιγα χρονια στο μαγαζι{εστιατοριο}που ειχε ο πατερας μου,ειχαμε 1ενυδρειο πανω απο 2,5 μετρα μηκος κ 1,5μετρο υψος.θυμαμαι οτι ειχαμε βαλει 150 τσιπουρες των 250γραμ.+ανω με θαλλασινο νερο & αργοτερα βαλαμε πιρανχας{δεν ξερω τι ειδους ηταν,ημουνα μικρος} Τι μου προτεινετε να βαλω στο ενυδρειο που σκοπευω να φτιαξω??κιχλιδες,πιρανχας ή τσιπουρες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 24 Φεβρουαρίου 2006 #13 Share 24 Φεβρουαρίου 2006 Δεν ξερω τι ειδους κιχλιδες ηταν...αλλα θα ηθελα να μαθω περισσοτεραγια της κιχλιδες!!!!Πριν λιγα χρονια στο μαγαζι{εστιατοριο}που ειχε ο πατερας μου,ειχαμε 1ενυδρειο πανω απο 2,5 μετρα μηκος κ 1,5μετρο υψος.θυμαμαι οτι ειχαμε βαλει 150 τσιπουρες των 250γραμ.+ανω με θαλλασινο νερο & αργοτερα βαλαμε πιρανχας{δεν ξερω τι ειδους ηταν,ημουνα μικρος} Τι μου προτεινετε να βαλω στο ενυδρειο που σκοπευω να φτιαξω??κιχλιδες,πιρανχας ή τσιπουρες?? 12717[/snapback] φιλε mmpanaki.για τις κιχλιδες κοιτα τις διευθυνσεις που σου εδωσαν τα παιδια. κιχλιδες,πιρανχας και τσιπουρες ειναι τρια διαφορετικα ειδη..το τριτο το ξεχνας για 200λ.τωρα για τα πιρανχας(να μου πεις τι θα ελεγα εγω)αν μπορεις να φτιαξεις λιγο μεγαλυτερο για να βαλεις 5-6rbp...το θεμα ειναι να καταληξεις συγκεκριμενα στο ειδος που σου αρεσει και να σε βοηθησουμε οσο μπορουμε.. αν θυμασαι τον εξοπλισμο του ενυδρειου που ειχατε μπορεις να μας τον πεις.... αααα εαν θες και δεν το εχεις δει ελα απο το μαγαζι να δεις το ενυδρειο μου και να μιλησουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 27 Φεβρουαρίου 2006 #14 Share 27 Φεβρουαρίου 2006 Καλώς ήρθες στην παρέα μας .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts