Sloth 20 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 20 Νοεμβρίου 2008 Geia sas paidia!Eimai kainourios sto xoro kai teleios asxetos apo enudreia...8elo polu na 3ekiniso na asxoloumai omos den 3ero ti enudreio na agoraso.Meso enos site exo vrei mia kali prosfora,de gnorizo omos kata poso einai a3iopisto,toso to site oso kai to enudreio.To site onomazetai Osmosis,an gnorizetai kati sas parakalo apantiste mou.Euxaristo gia ton xrono sas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 20 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 20 Νοεμβρίου 2008 Καλως ορισες στην παρεα μας. Σε παρακαλω να γραφεις στα ελληνικα. Για το οσμοσις περιμενε λιγο να μας πει καποιος που εχει συνεργαστει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 20 Νοεμβρίου 2008 #3 Share 20 Νοεμβρίου 2008 καλως ηρθες στο aquazone! o osmosis (Γιαννης) ειναι εκπληκτικος ανθρωπος κ επαγγελματιας. εχω συνεργαστει πολλες φορες κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 20 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 20 Νοεμβρίου 2008 Αν μιλάμε για το ίδιο μαγαζί, κάπου στο περιστέρι, ναι είναι πού καλός και εμπιστεύσιμος άνθρωπος, μου τον έχουν προτείνει και άτομα από εδώ μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος