akkornteon 21 Νοεμβρίου 2008 #26 Share 21 Νοεμβρίου 2008 έχω την ίδια απορία κι εγώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 21 Νοεμβρίου 2008 #27 Share 21 Νοεμβρίου 2008 Αυτα εννοω http://www.aquaristic.net/sera-internal-filter-l.html?lang=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 22 Νοεμβρίου 2008 #28 Share 22 Νοεμβρίου 2008 (edited) Αυτό δηλαδή μπορεί να υποστηρίξει από μόνο του ένα ενυδρείο; Δεν μου γεμίζει το μάτι για φίλτρο ρε παιδιά.. Εκτός αν μιλάμε για τα 20l μόνο, οπότε πάσο. Έγινε επεξεργασία 22 Νοεμβρίου 2008 - akkornteon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 22 Νοεμβρίου 2008 #29 Share 22 Νοεμβρίου 2008 Τις γαριδες τις υποστηριζει ΧΑΛΑΡΑ... Το βιολογικο φορτιο ειναι πολυ μικρο. Επισης ΠΟΛΛΟΙ τα χρησιμοποιουν σε γενηστρες ακομα και δισκων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 23 Νοεμβρίου 2008 #30 Share 23 Νοεμβρίου 2008 άμα το λέει ο παλιός, έτσι είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex_SKG 23 Νοεμβρίου 2008 #31 Share 23 Νοεμβρίου 2008 Γιωργο τι ειναι το φιλτρο αεραντλιας; μεχρι στιγμης ηξερα την αεραντλια που την συνδεεις με μια πετρα για τις φυσαλιδες αερα χα χα έλα να θυμούντε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος