Husky_Jim 23 Φεβρουαρίου 2006 #1 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 Μιάς και τα γεννέθλια πλησιάζουν έλαβα τα παρακάτω ώς δώρο από ένα φίλο...... ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ?....... ΝΑΙ είναι ACANTHICUS ADONIS!!!!! Ακόμα είναι μόλις 3-4 εκατοστά και ανυπομονώ να τα δώ μεγάλα....!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 23 Φεβρουαρίου 2006 #2 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 Nα σου ζήσει το παιδί. Και εγώ χθες παραλίγο να μπω στο πειρασμό να πάρω αλλά δεν έχω χώρο ή μήπως έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 23 Φεβρουαρίου 2006 #3 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 Μήτσο να σου ζήσουν οι νεοσύλλεκτοι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
froso 23 Φεβρουαρίου 2006 #4 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 Να σου ζήσουν οι νεαροί Δημήτρη,απο........χώρο πως πας???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 23 Φεβρουαρίου 2006 #5 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 Ομορφουλης ο μικρος,να σου ζησει Δημητρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 24 Φεβρουαρίου 2006 #6 Share 24 Φεβρουαρίου 2006 Πολύ όμορφα Δημήτρη! Είδα κάποια σε ένα μαγαζί πρόσφατα και νομίζω ότι η φωτογραφία τα αδικεί! Είναι πολύ πιο ωραία από κοντά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 24 Φεβρουαρίου 2006 #7 Share 24 Φεβρουαρίου 2006 πανεμορφος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caesars 24 Φεβρουαρίου 2006 #8 Share 24 Φεβρουαρίου 2006 Κουκλί, να σου ζήσει. 'Οταν λες μικρά, πόσα εννοείς? Για να ξέρω πότε μετακομίζεις ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος