viciouscircle 13 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 13 Νοεμβρίου 2008 Μου αρέσει να βγαίνουν τα ξύλα έξω από το ενυδρείο αλλά αυτός έδωσε νέα σημασία στο "έξω από το ενυδρείο"... Απολαύστε: http://showcase.aquatic-gardeners.org/2007.cgi?&op=showcase&category=0&vol=0&id=86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 13 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 13 Νοεμβρίου 2008 Εγω δεν εχω καταλαβει τι εκανε .Μηπως ειναι photoshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 14 Νοεμβρίου 2008 Author #3 Share 14 Νοεμβρίου 2008 Η λογική μου λέει οτι τα 2 ενυδρεία δεν συνδέονται καθόλου, γι' αυτό και μπορεί να μένει ψηλά το νερό στο εσωτερικό χωρίς να υπάρχει καπάκι, επίσης το εφέ με τα ξύλα γίνεται εύκολα κόβοντας τα ξύλα και κολλώντας τα με κατάλληλο τρόπο πάνω στο τζάμι όπως το τρίκ με το καρφί στην παλάμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 14 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 14 Νοεμβρίου 2008 Ωραίο και πρακτικό. Αν το γυρίσεις ανάποδα γίνετε τραπεζάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 14 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 14 Νοεμβρίου 2008 υπαρχει τελικαν...μπολικη τρελλα στο χομπι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 14 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 14 Νοεμβρίου 2008 Συμφωνώ klaz!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bgs 20 Νοεμβρίου 2008 #7 Share 20 Νοεμβρίου 2008 Πάντως το οπτικό αποτέλεσμα είναι φοβερό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 25 Απριλίου 2010 Author #8 Share 25 Απριλίου 2010 Απλά up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 25 Απριλίου 2010 #9 Share 25 Απριλίου 2010 Απλά up! Εμενα δεν ανοιγει, σιγουρα λειτουργει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 25 Απριλίου 2010 #10 Share 25 Απριλίου 2010 για να το πετειχουν αυτο εχουν μια τρυπα στο επανο μερος και με ενα μηχανημα αφερουν τον αερα και ετσι γινεται ολο αυτο το παραξενο,,,,,,... τωρα για τα κλαδια κοψιμο και κολημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 25 Απριλίου 2010 #11 Share 25 Απριλίου 2010 george........ετοιμασου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 25 Απριλίου 2010 #12 Share 25 Απριλίου 2010 (edited) Η λογική μου λέει οτι τα 2 ενυδρεία δεν συνδέονται καθόλου, γι' αυτό και μπορεί να μένει ψηλά το νερό στο εσωτερικό χωρίς να υπάρχει καπάκι, επίσης το εφέ με τα ξύλα γίνεται εύκολα κόβοντας τα ξύλα και κολλώντας τα με κατάλληλο τρόπο πάνω στο τζάμι όπως το τρίκ με το καρφί στην παλάμη. το εχω ψαξει το θεμα..... ειναι ακριβως η ιδια λογικη με το συστημα που δινεις νερο στα καναρινια!!!!!! ειναι ενα ενυδρειο και το ψηλο μερος ειναι κλειστο και απο πανω...... Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2010 - chris z3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 25 Απριλίου 2010 #13 Share 25 Απριλίου 2010 Σβηστε το γιατι αν το δει ο Φωτης θα εχουμε προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 25 Απριλίου 2010 Author #14 Share 25 Απριλίου 2010 Εμενα δεν ανοιγει, σιγουρα λειτουργει? Για δες ξανά. για να το πετειχουν αυτο εχουν μια τρυπα στο επανο μερος και με ενα μηχανημα αφερουν τον αερα και ετσι γινεται ολο αυτο το παραξενο,,,,,,... τωρα για τα κλαδια κοψιμο και κολημα Δεν έχει καπάκι, δείτε τις φωτογραφίες. το εχω ψαξει το θεμα..... ειναι ακριβως η ιδια λογικη με το συστημα που δινεις νερο στα καναρινια!!!!!! ειναι ενα ενυδρειο και το ψηλο μερος ειναι κλειστο και απο πανω...... Δεν έχει καπάκι λέμεεε... Σβηστε το γιατι αν το δει ο Φωτης θα εχουμε προβλημα! Θα το κάνω up μέχρι να το δει, έτσι να τον καταστρέψω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Απριλίου 2010 #15 Share 25 Απριλίου 2010 Δε μου κανει αισθηση...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonld 25 Απριλίου 2010 #16 Share 25 Απριλίου 2010 (edited) το εχω ψαξει το θεμα..... ειναι ακριβως η ιδια λογικη με το συστημα που δινεις νερο στα καναρινια!!!!!! ειναι ενα ενυδρειο και το ψηλο μερος ειναι κλειστο και απο πανω...... H μεθοδος αυτη νομιζω λεγετε upside down aquarium η' αλλιως αναποδο ενυδρειο; Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2010 - dragonld Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 25 Απριλίου 2010 #17 Share 25 Απριλίου 2010 η μεθοδος αυτη ονομαζετε ''προσπαθω απεγνωσμενα να κανω εντυπωση μπας και παρω κανα βραβειο''!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 25 Απριλίου 2010 #18 Share 25 Απριλίου 2010 η μεθοδος αυτη ονομαζετε ''προσπαθω απεγνωσμενα να κανω εντυπωση μπας και παρω κανα βραβειο''!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 25 Απριλίου 2010 Author #19 Share 25 Απριλίου 2010 (edited) Ρεεεεεε!!!!! Δεν έχει καπάκι λέμε!!!!!! Δείτε τον μηνίσκο νερού στο πάνω μέρος, βλέπετε κολλημένο γυαλί από πάνω?????????!!!!!!!!!!!! Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2010 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonld 25 Απριλίου 2010 #20 Share 25 Απριλίου 2010 η μεθοδος αυτη ονομαζετε ''προσπαθω απεγνωσμενα να κανω εντυπωση μπας και παρω κανα βραβειο''!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 25 Απριλίου 2010 #21 Share 25 Απριλίου 2010 Ρεεεεεε!!!!! Δεν έχει καπάκι λέμε!!!!!! Δείτε τον μηνίσκο νερού στο πάνω μέρος, βλέπετε κολλημένο γυαλί από πάνω?????????!!!!!!!!!!!! οκ...το δεχομαι....αλλα πρεπει να τον ειχαν αποβαλει απο τον διαγωνισμο γιατι εβαλε 2 ενυδρεια...... ετσι δεν ειναι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonld 25 Απριλίου 2010 #22 Share 25 Απριλίου 2010 Ρεεεεεε!!!!! Δεν έχει καπάκι λέμε!!!!!! Δείτε τον μηνίσκο νερού στο πάνω μέρος, βλέπετε κολλημένο γυαλί από πάνω?????????!!!!!!!!!!!! Aν δεν εχει καπακι τοτε εχει πατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 25 Απριλίου 2010 #23 Share 25 Απριλίου 2010 Ενα τετοιο ενυδρειο θελει και τον καταλληλο ιδιοκτητη με στυλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 25 Απριλίου 2010 #24 Share 25 Απριλίου 2010 χαχαχαχαχαχαχαχα,,,,ακριβως κωστη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 25 Απριλίου 2010 #25 Share 25 Απριλίου 2010 Άμα φτιάξω ενυδρείο χωρίς καπάκι και πάτο τι κερδίζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος