aerakis 13 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 13 Νοεμβρίου 2008 ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΙΣΗ ΓΙΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΑΚΑ...... ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΑΣ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 13 Νοεμβρίου 2008 ναι,πρεπει να εχουμε. αλλοι τον εχουν μονιμα και τον αλλαζουν καθε μηνα,και αλλοι τον βαζουν για μερικες μερες μονο το μηνα. εγω προσωπικα επιλεγω το πρωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 13 Νοεμβρίου 2008 #3 Share 13 Νοεμβρίου 2008 Εμένα πάλι με έχουν συμβουλέψει να προσπαθήσω να μην βάλω καθόλου άνθρακα στο reef, και μέχρι τώρα αν και δεν υπάρχει κανένα ασπόνδυλο-ψάρι η κοράλλι δεν έχω βάλει στο sub....κακώς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 13 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 13 Νοεμβρίου 2008 ο ανθρακας τραβαει οτι δηλητηριο υπαρχει στο νερο.βεβαια τραβαει και καποιες ωφελιμες ουσιες αλλα μπροστα στο μεγα καλο...ας καουν και μερικα χλωρα αν με πιανεις..... φαντασου οτι σε ορισμενα μικρα συστηματα που τρεχουν χωρις σκιμμερ θεωρειται εντελως απαραιτητος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 13 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 13 Νοεμβρίου 2008 Βρε ,εγω σε πιάνω και μου λές να βάλω άνθρακα απο χθές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος