no_one 23 Νοεμβρίου 2008 Author #26 Share 23 Νοεμβρίου 2008 αύριο θα ανεβάσω φωτογραφίες τότε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one 24 Νοεμβρίου 2008 Author #27 Share 24 Νοεμβρίου 2008 επιτέλους μετά από πολύ δουλειά φαίνεται να έχει τελειώσει το paludarium τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ανεβάζω μερικές φωτό για να δείτε το τελικό αποτέλεσμα... αυτά... για πρώτη κατασκευή είμαι ευχαριστημένος.. έπεται συνεχεια με μεγαλύτερες κατασκευές και πιο πολύπλοκα σχέδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 24 Νοεμβρίου 2008 #28 Share 24 Νοεμβρίου 2008 Φιλε μου απλα ή αλλιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 24 Νοεμβρίου 2008 #29 Share 24 Νοεμβρίου 2008 Είσαι μπροστά φίλε! ΜΠΡΑΒΟ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 24 Νοεμβρίου 2008 #30 Share 24 Νοεμβρίου 2008 Αγαπητέ συμπατριώτη τι να πώ ; Απλά, εξαιρετικό αποτέλεσμα. Φιλικά Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 25 Νοεμβρίου 2008 #31 Share 25 Νοεμβρίου 2008 (edited) Μπράβο, πανέμορφο αποτέλεσμα και εξαίρετη δουλειά!!! Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2008 - south Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Νοεμβρίου 2008 #32 Share 25 Νοεμβρίου 2008 Είναι απλά Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!! Θα ξαναρωτήσω, γιατί δεν μου είχες απαντήσει: Μπορείς να μας δώσεις πληροφορίες ΓΕΝΙΚΩΣ! Δηλαδή συνθήκες εκτός νερού, συνθήκες εντός νερού, εξοπλισμός κοκ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 25 Νοεμβρίου 2008 #33 Share 25 Νοεμβρίου 2008 μπραβο no_one πραγματικα καταπληκτικη κατασκευη απο τις καλυτερες που εχω δει στην ελλαδα αντε να δουμε κ μεγαλυτερο project σιγα σιγα. καλα το fogger τρελο εφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one 25 Νοεμβρίου 2008 Author #34 Share 25 Νοεμβρίου 2008 Είναι απλά Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!!! Θα ξαναρωτήσω, γιατί δεν μου είχες απαντήσει: Μπορείς να μας δώσεις πληροφορίες ΓΕΝΙΚΩΣ! Δηλαδή συνθήκες εκτός νερού, συνθήκες εντός νερού, εξοπλισμός κοκ!!! η διαδικασία κατασκευής είναι αρκετά πολύπλοκη... αν και έχω όπως ξανά είπα και φωτογραφίες από την διαδικασία τώρα να τις ποστάρω έτσι όπως εξελίχθηκε το post δεν πάει.. αν κάποιος MOD έχει την καλοσύνη να το κάνει σαν sticky η να το επεξεργαστή ώστε να είναι στη σωστή σειρά ευχαρίστως να το κάνω!! όσο φορα τις συνθήκες μέσα στο paludarium.. νομίζω αρκεί να σου πω ότι δεν είναι τίποτα το δύσκολο.. έχω ένα καλο βιολογικό φίλτρο.. 1 αντλία για το καταρράκτη θερμοκρασία νερού είναι 24c επειδή έχω και newts μέσα θέλω να το κρατήσω σχετικά σε χαμηλές θερμοκρασίες θα το αφήσω να πέσει μέχρι 22 c έχω συνεχώς πολύ ψιλά ποσοστά υγρασίας.. επειδή το απαιτεί και το moss τα φυτά που είναι μέσα είναι επίσης πολύ ανεκτικά στην υγρασία στις ρίζες τον φυτών υπάρχουν ταμπλέτες λιπάσματος για σωστή ανάπτυξη και ελπίζω ότι θα αντέξει στον χρόνο και τα φυτά να ριζώσουν καλά μέσα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 25 Νοεμβρίου 2008 #35 Share 25 Νοεμβρίου 2008 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 25 Νοεμβρίου 2008 #36 Share 25 Νοεμβρίου 2008 Παρα πολυ ομορφο,συγχαρητηρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 25 Νοεμβρίου 2008 #37 Share 25 Νοεμβρίου 2008 Μπραβοοοοοοο!!! Πραγματικα ομορφο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chchhypno 25 Νοεμβρίου 2008 #38 Share 25 Νοεμβρίου 2008 Εξαιρετική δουλειά με θαυμάσιο αποτέλεσμα!!!! Συγχαρητηρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 26 Νοεμβρίου 2008 #39 Share 26 Νοεμβρίου 2008 πολυ ομορφο αλλα δυστυχως ψευτικο... οπως κ να χει ειναι κατι που δεν το βλεπουμε συχνα κ εχεις κανει πολυ καλη δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natassa 26 Νοεμβρίου 2008 #40 Share 26 Νοεμβρίου 2008 Ψεύτικο????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Νοεμβρίου 2008 #41 Share 26 Νοεμβρίου 2008 πολυ ομορφο αλλα δυστυχως ψευτικο... ?????????? Τι εννοεις?? Παντως ειναι πανεμορφο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one 26 Νοεμβρίου 2008 Author #42 Share 26 Νοεμβρίου 2008 Ναι όντως.. τι εννοείς ψεύτικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one 26 Νοεμβρίου 2008 Author #43 Share 26 Νοεμβρίου 2008 ...και ευχαριστώ παρα πολύ παιδιά για τα καλά λόγια.. είναι πολύ ευχάριστο όταν βάζεις πολύ χρόνο χρήμα και κόπο σε μια κατασκευή και να βλέπεις ότι άνθωποι που δεν είναι άσχετη με το χορό αυτό το εκτιμούν και τους αρέσει!! σημαίνει όντως πολλά!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 26 Νοεμβρίου 2008 #44 Share 26 Νοεμβρίου 2008 (edited) αποτι φαινεται ο γραπτος λογος παρεξηγειται πολυ ευκολα. το "ψευτικο" πηγαινε για τα φυτα που ειναι στο πανω μερος. μη βιαζεστε να κρινετε. κ ευτυχως δεν ειμαι ασχετος αν πηγαινε για μενα. αλλα οπως κ να χει δεν παρεξηγω... ξαναλεω οτι ειναι πολυ ομορφο κ πρωτοτυπο! πραγματικα να το χαιρεσαι! Έγινε επεξεργασία 26 Νοεμβρίου 2008 - antonis t83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one 26 Νοεμβρίου 2008 Author #45 Share 26 Νοεμβρίου 2008 αποτι φαινεται ο γραπτος λογος παρεξηγειται πολυ ευκολα. το "ψευτικο" πηγαινε για τα φυτα που ειναι στο πανω μερος. μη βιαζεστε να κρινετε. κ ευτυχως δεν ειμαι ασχετος αν πηγαινε για μενα. αλλα οπως κ να χει δεν παρεξηγω... ξαναλεω οτι ειναι πολυ ομορφο κ πρωτοτυπο! πραγματικα να το χαιρεσαι! όλα μέσα στο paludarium είναι αληθινά και ζωντανά φυτά! δεν υπάρχει τίποτα πλαστικό η ψεύτικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 27 Νοεμβρίου 2008 #46 Share 27 Νοεμβρίου 2008 Φίλε μου είναι απλά μαγικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panormitis76 24 Ιανουαρίου 2009 #47 Share 24 Ιανουαρίου 2009 πρώτη φορά βλέπω κατι τέτοιο και συγχαρητήρια για την κατασκευή. Αν έχεις την καλοσύνη πες μας πως πάει τώρα και ανέβασε καμιά φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christipan 25 Ιανουαρίου 2009 #48 Share 25 Ιανουαρίου 2009 Συγχαρητήρια απίστευτη δουλειά με απίστευτο αποτέλεσμα! +10000 bravo και από εμένα! Υ.Γ. Θα με ενδιέφεραν και εμένα πληροφορίες κατασκευής και υλικών Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one 6 Φεβρουαρίου 2009 Author #49 Share 6 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστώ πολύ παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 8 Φεβρουαρίου 2009 #50 Share 8 Φεβρουαρίου 2009 Ο λαός απαιτεί νέες φωτογραφίες...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος