spdm 13 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 13 Νοεμβρίου 2008 Χαιρετώ την παρέα του Aquazone . Λόγο μετακόμισης και διάφορων υποχρεώσεων είμαι στη δυσάρεστη θέση να διαθέσω τα ψαράκια μου σε οποίον φίλο που ασχολείται με κυχλίδες Tanganika . Τα ψαράκια είναι δύο Altolamprologus σε μεγεχός γυρο στα 4cm . Αν καποιος φιλός είναι λάτρεις του συγκεκριμένου είδους σς στειλει pm , Spdm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 13 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 13 Νοεμβρίου 2008 Χαιρετώ την παρέα του Aquazone . Λόγο μετακόμισης και διάφορων υποχρεώσεων είμαι στη δυσάρεστη θέση να διαθέσω τα ψαράκια μου σε οποίον φίλο που ασχολείται με κυχλίδες Tanganika . Τα ψαράκια είναι δύο Altolamprologus σε μεγεχός γυρο στα 4cm . Αν καποιος φιλός είναι λάτρεις του συγκεκριμένου είδους σς στειλει pm , Spdm Για ποιό είδος μιλάμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdm 13 Νοεμβρίου 2008 Author #3 Share 13 Νοεμβρίου 2008 Για ποιό είδος μιλάμε; Φίλε Moutralewn Και τα δύο είναι Altolamprologus compressiceps το ένα gold head Spdm Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdm 13 Νοεμβρίου 2008 Author #4 Share 13 Νοεμβρίου 2008 Φίλε Tyfon έχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdm 18 Νοεμβρίου 2008 Author #5 Share 18 Νοεμβρίου 2008 Τα ψαράκια είναι ακόμα διαθέσιμα για οποίον φίλο ενδιαφέρεται . Η τιμή που δύνονται είναι συμβολική και για τα δύο μαζί (20euro) . Αν χρειάζεται κάποιος φίλος φωτογραφίες θα ανέβουν το απόγευμα . Ευχαριστώ Spdm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος