ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΝΤΙΡΙΚΑΚΗΣ 12 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 12 Νοεμβρίου 2008 καταρχασ καλησπερα σε ολουσ τουσ ακουαριστεσ θα ηθελα μια ερωτηση παρακαλω εχω ενυδρειο 96λ στην ουσια ειναι 80λ.λοιπον τα ψαρια που εχω ειναι 1 ΚΛΟΟΥΝ 1 ΓΚΟΥΡΑΜΙ ΠΕΡΛΕ 1 ΓΚΟΥΡΑΜΙ ΝΤΕΡΦ 1 ΠΛΕΚΟ 8 ΝΕΟΝ 4 ΚΟΡΥΝΤΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ 6 ΖΕΜΠΡΑ ΝΤΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΤΡΑ ΜΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΒΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 12 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 12 Νοεμβρίου 2008 (edited) καταρχασ καλησπερα σε ολουσ τουσ ακουαριστεσ θα ηθελα μια ερωτηση παρακαλω εχω ενυδρειο 96λ στην ουσια ειναι 80λ.λοιπον τα ψαρια που εχω ειναι 1 ΚΛΟΟΥΝ 1 ΓΚΟΥΡΑΜΙ ΠΕΡΛΕ 1 ΓΚΟΥΡΑΜΙ ΝΤΕΡΦ 1 ΠΛΕΚΟ 8 ΝΕΟΝ 4 ΚΟΡΥΝΤΟΡΑΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ 6 ΖΕΜΠΡΑ ΝΤΑΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΤΡΑ ΜΟΥ Η ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΒΑΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κλόουν: Ακατάλληλο. Μεγαλώνει πολύ και δεν θα αντέξει στο ενυδρείο σου. Επίσης θέλει να είναι σε ομάδα τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων. Γκουράμι (και τα 2): Ok, αυτά τα 2... Corydoras: Ok, αλλά καλό θα ήταν να πάρεις 2-3 ακόμα! Zebra Danio: Χμμμ... Οριακά λόγω τελικού μεγέθους και σε συνδυασμό με τα Γκουράμι... Pleco: Ποιο είδος? Αν είναι Common γίνεται τέρας και δεν κάνει. Neon: Ok... Έχεις πολλά ψάρια! Αν υπολογίσουμε και ότι το κλόουν και το πλέκο (αν είναι common) έχουν μεγάλο τελικό μέγεθος, τότε δεν γίνεται δουλειά. Τα ψάρια σου είναι, γενικώς μαλακού νερού, αλλά έχεις μπλέξει Ασία με Ν.Αμερική. Επίσης το ότι είναι μαλακού νερού, σημαίνει αυτομάτως πως δεν κάνει το νερό της βρύσης μας. Υπάρχει κι ένα θέμα με την θερμοκρασία, καθότι τα Panda θέλουν 2-4 βαθμούς πιο χαμηλή θερμοκρασία από τα υπόλοιπα. Γνώμη μου είναι να κρατήσεις τα Γκουράμι και να βρεις ψαράκια που να συνδυάζονται με αυτά. Το κλόουν καλό θα ήταν να το επιστρέψεις, καθότι το ταλαιπωρείς! Ψάξε και στο google και στο φόρουμ (Fish Index) να βρεις τις συνθήκες διαβίωσης των ψαριών σου και θα καταλάβεις και τα λάθη! ΥΓ: Σημαντικός είναι και στολισμός/διακόσμηση του ενυδρείου για την διαβίωση των ψαριών... Στείλε και καμία φώτο! Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2008 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΝΤΙΡΙΚΑΚΗΣ 13 Νοεμβρίου 2008 Author #3 Share 13 Νοεμβρίου 2008 Κλόουν: Ακατάλληλο. Μεγαλώνει πολύ και δεν θα αντέξει στο ενυδρείο σου. Επίσης θέλει να είναι σε ομάδα τουλάχιστον τεσσάρων ατόμων. Γκουράμι (και τα 2): Ok, αυτά τα 2... Corydoras: Ok, αλλά καλό θα ήταν να πάρεις 2-3 ακόμα! Zebra Danio: Χμμμ... Οριακά λόγω τελικού μεγέθους και σε συνδυασμό με τα Γκουράμι... Pleco: Ποιο είδος? Αν είναι Common γίνεται τέρας και δεν κάνει. Neon: Ok... Έχεις πολλά ψάρια! Αν υπολογίσουμε και ότι το κλόουν και το πλέκο (αν είναι common) έχουν μεγάλο τελικό μέγεθος, τότε δεν γίνεται δουλειά. Τα ψάρια σου είναι, γενικώς μαλακού νερού, αλλά έχεις μπλέξει Ασία με Ν.Αμερική. Επίσης το ότι είναι μαλακού νερού, σημαίνει αυτομάτως πως δεν κάνει το νερό της βρύσης μας. Υπάρχει κι ένα θέμα με την θερμοκρασία, καθότι τα Panda θέλουν 2-4 βαθμούς πιο χαμηλή θερμοκρασία από τα υπόλοιπα. Γνώμη μου είναι να κρατήσεις τα Γκουράμι και να βρεις ψαράκια που να συνδυάζονται με αυτά. Το κλόουν καλό θα ήταν να το επιστρέψεις, καθότι το ταλαιπωρείς! Ψάξε και στο google και στο φόρουμ (Fish Index) να βρεις τις συνθήκες διαβίωσης των ψαριών σου και θα καταλάβεις και τα λάθη! ΥΓ: Σημαντικός είναι και στολισμός/διακόσμηση του ενυδρείου για την διαβίωση των ψαριών... Στείλε και καμία φώτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΝΤΙΡΙΚΑΚΗΣ 13 Νοεμβρίου 2008 Author #4 Share 13 Νοεμβρίου 2008 σε ευχαριστω φιλε αλλα πεσ μου απο αυτα που εχω ποια να κρατησω μονο τα γκουραμι Link to comment Share on other sites More sharing options...
PouLawTreLLa 20 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 20 Νοεμβρίου 2008 kalispera paidia. loipon exw k egw ena enudreioi 90 litrwn k 8a 8ela na rwtisw gia ton ari8mo twn psariwn... exw 3 scalaria 2 platy, 2 oscar (nomizw etsi legontai) ena ka8aristi glufti p kollaei sto tzami k 6 neon... an m peite pws na steilw fwto 8a sas deiksw k to analogo ntekor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 20 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 20 Νοεμβρίου 2008 Καλως Ορισες στην παρεα μας. Καλο ειναι να ανοιξεις καινουριο θεμα με τις ερωτησεις σου και να γραφεις στα ελληνικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος