jimioys 11 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 11 Νοεμβρίου 2008 το bicolor μπλε με κιτρινο που εχω τσιμπάει κοράλια και σαρκοφυτά? Γενικά θελω να ψερω αν ειναι για reef ενυδρειο η οχί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 11 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 11 Νοεμβρίου 2008 το bicolore συναντάτε στα reef συστήματα παρόλο αυτά δεν είναι τόσο αθοο. Κατά την γνώμη μου δεν είναι reef safe σε βάθος χρόνου θα δημιουργήσει τα προβλήματα που ανέφερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΑΣ 11 Νοεμβρίου 2008 #3 Share 11 Νοεμβρίου 2008 το bicolore συναντάτε στα reef συστήματα παρόλο αυτά δεν είναι τόσο αθοο. Κατά την γνώμη μου δεν είναι reef safe σε βάθος χρόνου θα δημιουργήσει τα προβλήματα που ανέφερες οποιοδηποτε αγγελοψαρο οσο μικρο η μεγαλο ειναι θα τσιμπιση καθε κοραλι ανοικουν στην διατροφη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 11 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 11 Νοεμβρίου 2008 Εξω απο την παράγκα ο κύριος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
odin79 12 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 12 Νοεμβρίου 2008 (edited) Εξω απο την παράγκα ο κύριος..... +1000 βαλε μια σαλαρια καλυτερα που θα ελεγχει και τις αλγες καλυτερα... Έγινε επεξεργασία 12 Νοεμβρίου 2008 - odin79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 12 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 12 Νοεμβρίου 2008 βαλε μια σαλαρια καλυτερα που θα ελεγχει και τις αλγες καλυτερα... Σε περίπτωση που έχει ήδη άλγες γιατί αλλιώς………….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Νοεμβρίου 2008 #7 Share 12 Νοεμβρίου 2008 Εξω απο την παράγκα ο κύριος..... δαιμόνου ψάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος