jumaru82 8 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 8 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον απο οττε που προτεθηκε το sump εχω προβλημα με το σκιμμερ!To 9005 που ειχα το θεωρω αρκετα καλο αλλα με ταλαιπορη ο τροπος λειτουργιας του αφου θελει σταθερη τη σταθμη για να αποδωσει σωστα!!Απο την αλλη τα V2 λενε οτι εινια αρκετα καλο και θα μπορεσω να το βαλω και εξω απο το sump και να δουλευει μια χαρα!Τι γνωμη εχετε για τα δυο αυτα skimmer box και να τι να κανω εχω πελαγοση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 8 Νοεμβρίου 2008 εγω μπορω να μιλησω για το tunze το οποιο το θεωρω απο τα κορυφαια στην κατηγορια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 9 Νοεμβρίου 2008 #3 Share 9 Νοεμβρίου 2008 Απο την αλλη τα V2 λενε οτι εινια αρκετα καλο και θα μπορεσω να το βαλω και εξω απο το sump και να δουλευει μια χαρα! και ειναι αρκετα καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 9 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 9 Νοεμβρίου 2008 δουλεύω το v2 600 χωρίς να με έχει προβληματίσει καθόλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 11 Νοεμβρίου 2008 Author #5 Share 11 Νοεμβρίου 2008 Thx μαλλον θα το αλλαξω αρκετα μα εχει παιδεψει το θεμα με την αναπληρωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 12 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 12 Νοεμβρίου 2008 Μήπως να φτιαξεις κατι για την αναπλήρωση? Λέω εγω τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος