panoscorfu 7 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 7 Νοεμβρίου 2008 ΓΕΙΑ και χαρα σε ολους καλο χειμωνα,επιτελους λεω να ξεκινισω το fish only μου ειναι το jewell vision 450 .Απο που ρε παιδια να ξεκιινισω?Το εσωτερικο φιλτρο πως να το κανω? ως εχει με τα σφουγγαρια του το εξωτερικο? ειναι το 2217 της εχαιμ απο σκιμερ καντε μου μια πρωταση για αυτα τα λιτρα δεν το εχω αγορασει ακομα και να μπορω να το προσαρμοσω στο ενυδρειο ευκολα. λογο του οτι θα τα αγορασω ολα απο αθηνα εχω και μια δωροεπιταγη απο την αγορα που ειχα κανει απο το ενυδρειο. Πειτε μου βημα βημα πως να το στησω εαν σας ειναι ευκολο εχω βαρεθει να το βλεπω αδειο μεσα στο σαλονι μου απο κοικλοφορητες λεω για κοραλια 2 και 3 οσμοση εχω, αλατια τι να παρω για τα λιτρα μου?αντιφοσφορο? για βραχο ποσοτητα? αραγωνιτη? και με τη σειρα να ξεκινησω??Σας ευχαριστω πρωκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 7 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 7 Νοεμβρίου 2008 Πάνο καλώς ήρθες στην θαλασσινή μας παρέα. Θα χρειαστείς γύρω στα 50 κιλά βράχο εκτιμώντας ότι μιλάς για fish only με ζωντανό βράχο και τα 80 κιλά αραγωνιτη πιστεύω θα σου φτάσουν για να κάνεις 8-10 cm υπόστρωμα. Το εσωτερικό φίλτρο μπορείς να το αφαιρέσεις για να κερδίσεις χώρο και το εξωτερικό να δουλέψει με άνθρακα και αντιφωσφορο. Η ποικιλία στα σκιμερ είναι αρκετά μεγάλη και θα σε καλύψει σε όποιο τύπο επιλέξεις να βάλεις. Για το ξεκίνημα μπορείς να διαβάσεις τα άρθρα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=125 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 8 Νοεμβρίου 2008 Author #3 Share 8 Νοεμβρίου 2008 Σε ευχαριστω !! γεμιζω νερο και μετα βαζω τον αραγωνιτη? να βαλω αφισα πισω η να το αφησω ετσι σκετο διοτι αν το γεμισω δεν δα μπορω να τοποθετισω την αφησα στην πλατη λογο βαρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 8 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 8 Νοεμβρίου 2008 Πρώτα θα βάλεις την βάση που θα στηρίξεις τον βράχο, μετά θα βάλεις τον αραγωνιτη και μετά τα βράχια. Αφίσα στο θαλασσινό δεν χρειάζεται, η πίσω πλευρά σε λίγο διάστημα θα έχει καλυφτεί από την κοραλίνη και την άλγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 8 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 8 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω γιατί ,αλά πάντοτε οι αφίσες με αποθούσαν..αφύσικο πράγμα βρε παιδί μου!!! Καλώς ήρθες και απο εμένα στους θαλασσόλυκους!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 9 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 9 Νοεμβρίου 2008 καλωςηρθες κ απο μενα κ καλη συνεχεια με το ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 9 Νοεμβρίου 2008 #7 Share 9 Νοεμβρίου 2008 καλη συνεχεια και θα περιμενουμε παρουσιαση του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 9 Νοεμβρίου 2008 Author #8 Share 9 Νοεμβρίου 2008 ok οσο για την βαση που θα βρω? διοτι εδω στην κερκυρα δεν υπαρχει τιποτα ως αφορα το θαλασσινο ενυδρειο πρεπει λοιπον με μια επισκεψη μου στην αθηνα να αγορασω τα παντα απο εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 9 Νοεμβρίου 2008 #9 Share 9 Νοεμβρίου 2008 ( κυψέλες οροφής ) Δ. ΣΠΑΚΟΥΡΗΣ Μυκάλης 29, Πειραιάς τηλ. 210 4174971 fax 210 4131217 e-mail: spakouris@hol.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 30 Νοεμβρίου 2008 Author #10 Share 30 Νοεμβρίου 2008 -------------------------------------------------------------------------------- Το ξεκινησα θα βαλω κυκλοφωρητες συντομα λεω για τους κοραλια 2 και 3 οσο για βραχο τι μου προτεινετε παιδια μαγαζι αθηνα γιατι θα ερθω απο κερκυρα για αυτη τη δουλεια τουσ κυκλοφωρητες και το σκιμερ λεω να τα παραγειλω να μου ερθουν να τα τοποθετισω πριν φερω τον βραχο για σκιμερ τη λετε???να μην κανει πολυ θορυβο ειτε εσωτερικο ειτε εξωτερικο για 450 λιτρα και οχι για την πλατη του ενυδρειου διοτι ακουμπαει στον τοιχο.Το ενυδρειο τρεχει 4 μερες ζωντανο αραγωνιτη 2217 με ανθρακα και αντιφοσφορο εσωτερικο το δικο του με σφουγγαρια παραμετροι νερου nitrit no2 0,02 nitrate no3 1mg ,ph 8,2 density 1023 το νερο ειναι οσμοσης βακτιρια γενικα ζουμια δεν εχω βαλει πρεπει?? περιμενω νεα σας γιατι πρεπει να το τρεξω λιγακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος