Haris 5 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Θα έχετε δει αρκετές φορές κάτι τέτοιο αλλά για εμένα είναι η πρώτη φορά και με εντυπωσίασε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 5 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Φαίνεται οτι το φυτάκι περνάει καλά! Πολύ ωραίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Νοεμβρίου 2008 #3 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Πανεμορφο!!Εμενα οσες φορες πηγαινε να ανθισει τα αφρικανακια το σκιζανε............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 5 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Πολύ όμορφο πραγματικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 5 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Απο τις ωραιες στιγμες του φυτεμενου ενυδρειου,μπραβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 6 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 6 Νοεμβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 6 Νοεμβρίου 2008 #7 Share 6 Νοεμβρίου 2008 Nα ρωτήσω κάτι, όλα τα είδη ανούβιας ανθίζουν έτσι; οι νάνες π.χ.; Πάντως πανέμορφο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 6 Νοεμβρίου 2008 #8 Share 6 Νοεμβρίου 2008 Είναι πολύ όμορφο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 6 Νοεμβρίου 2008 #9 Share 6 Νοεμβρίου 2008 Πανεμορφο Οντως!!!! Καθε ποτε ανθιζουν ξερει κανεις?? Εμενα η δικια μου βγαζει ενα καινουργιο φυλο καθε βδομαδα, χωρις υπερβολες... Ανθος οχι ακομα... Ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 7 Νοεμβρίου 2008 #10 Share 7 Νοεμβρίου 2008 Nα ρωτήσω κάτι, όλα τα είδη ανούβιας ανθίζουν έτσι; οι νάνες π.χ.; Πάντως πανέμορφο..... -Οι nana βγαζουν ιδιο απλα ποιο μικρο ανθος Στα 4 ειδη anubia που εχω το ανθος ειναι ιδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 12 Απριλίου 2009 #11 Share 12 Απριλίου 2009 Τελειο το φυτακι!Μπραβο σου ,ειναι πανεμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος