elias gt 5 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Γεια σας απο μενα εχω ενα ενυδρειο 50 λιτρων με μια λαμπα και ενα εσωτερικο φιλτρο.Το εχω διακοσμηση για αμαζονιο.Ξυλα-φυτα.Τι ψαρακια και ποσα μπορω να βαλω σε ενα πυκνοφυτεμενο 50 λιτρο? Απο τιμες ειμαι μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 5 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 5 Νοεμβρίου 2008 καλως ορισες Ηλια.Οταν λες απο τιμες εισαι οκ δηλαδη? νομιζω ενα κοπαδακι νεον των 5-6 ατομων θα ειναι μια χαρα. καλη συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elias gt 5 Νοεμβρίου 2008 Author #3 Share 5 Νοεμβρίου 2008 ph 6,5 eyxaristo,kaneis allos protaseis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony80 5 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 5 Νοεμβρίου 2008 καλως ορισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 5 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Καλως ορισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 5 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Καλώς ήρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 5 Νοεμβρίου 2008 #7 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Καλώς ήρθες και καλό διάβασμα!!! Υ.Σ(1):Πως έχεις τόσο χαμηλό Ph???Με τι τεστ μετράς???Και πως το κατέβασες τόσο... Υ.Σ(2):Θα είχες περισσότερες απαντήσεις εάν άνοιγες ένα θέμα στην κατάλληλη κατηγορία και μας έλεγες περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 5 Νοεμβρίου 2008 #8 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος