Zorba_The_Freak 4 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 4 Νοεμβρίου 2008 Ενα καταπληκτικο παιχνιδακι με το οποιο εχω κολλησει τις τελευταιες μερες.... http://www.albinoblacksheep.com/games/bloxorz Μεχρις στιγμης εχω φτασει στην πιστα 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 4 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 4 Νοεμβρίου 2008 ειναι κολλημα.Εγω ειμαι στην 16 ακομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
faze 4 Νοεμβρίου 2008 #3 Share 4 Νοεμβρίου 2008 To χω τερματίσει!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 4 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 4 Νοεμβρίου 2008 Οντως κολας Πολυ καλο παιχνιδι παντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 4 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 4 Νοεμβρίου 2008 καλό .. !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 4 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 4 Νοεμβρίου 2008 κόλημααααααα πολύ καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 4 Νοεμβρίου 2008 #7 Share 4 Νοεμβρίου 2008 χε χε χε χε Για όποιον απελπιστεί έχω τους passcodes για όλες τις πίστες. Δωροδωκίες δεκτές Πάντως ναι, είναι πολύ κόλλημα το παιχνίδι, μπράβο σ' αυτούς που φτιάχνουν τέτοια παιχνίδια και τα διανέμουν δωρέαν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 5 Νοεμβρίου 2008 #8 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Καλό παιχνιδάκι!!!Εγώ ακόμα στην 3 είμαι...Αλλά μόλις άρχισα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 5 Νοεμβρίου 2008 #9 Share 5 Νοεμβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis 6 Νοεμβρίου 2008 #10 Share 6 Νοεμβρίου 2008 χε χε χε χε Για όποιον απελπιστεί έχω τους passcodes για όλες τις πίστες. Δωροδωκίες δεκτές Πάντως ναι, είναι πολύ κόλλημα το παιχνίδι, μπράβο σ' αυτούς που φτιάχνουν τέτοια παιχνίδια και τα διανέμουν δωρέαν.... Θα μπορουσα να κανω μια παραγγελια για την 19 παρακαλω; η αληθεια ειναι πως εχθες εφαγα και εγω το κολλημα μου οταν το ειδα και πηγα σερι μεχρι την 20 ..εκει τα φωτα σβησαν.. και εννοω τα δικα μου παρολα αυτα θελω να ξεκινησω και παλι απ την 19 και δεν κρατησα κωδικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 6 Νοεμβρίου 2008 #11 Share 6 Νοεμβρίου 2008 έχεις πμ πολύ σημαντικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος