NIKOS43 2 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 2 Νοεμβρίου 2008 ηρθα λοιπον κι εγω σ αυτη τη μεγαλη παρεα που η αγαπη για το ενυδρειο την κανει ακομα μεγαλυτερη.η εμπιρεια εκεινων που μεσα απο τη παροδο του χρονου αποχτοισαν γνωσεις κι ετσι τους διναιτε η ευκαιρια μεσα απο το forum να δωσουν συμβουλες κανει το συγκεκριμενο χομπι ποιο ευκολο και βοηθαει ολο και ποιο πολους να θελουν να ασχοληθουν με αυτο.σας ευχαριτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 2 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 2 Νοεμβρίου 2008 Καλός όρισες φίλε Νίκο στην παρέα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pass 2 Νοεμβρίου 2008 #3 Share 2 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα και από μένα! Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ιδέα για το site μέχρι που μου προέκειψε ένα πρόβλημα! Αλλά με χαρά είδα ότι υπάρχει πολύς κόσμος που φροντίζει κάποιο ενυδρίο.. Θέλω λοιπόν τα φώτα σας.. έλειπα σε 2ημερο ταξιδάκι και μόλις γύρισα (πριν 2 ώρες) βρήκα νεκρό το ένα από τα τρία μου χρυσόψαρα. Παρατηρησα ότι δεν έχει κάποιο εμφανές σημάδι ασθένειας (΄πχ στίγματα) το έβγαλα από το ενυδρίο και άλλαξα το νερό. Φοβάμαι όμως μήπως τα άλλα δύο έχουν κολλήσει κάτι. Πώς θα καταλάβω αν συμβαίνει αυτό?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 3 Νοεμβρίου 2008 #4 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Καλώς ορίσατε στο forum μας!! Αγαπητέ pass, μπορείς να θέσεις το ερώτημά σου στην ειδική κατηγορία των ψαριών κρύου νερού. Τα μέλη μας είναι πρόθυμα να σου δώσουν απαντήσεις και να συζητήσουν μαζί σου. Καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 3 Νοεμβρίου 2008 #5 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Καλώς ορίσατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 3 Νοεμβρίου 2008 #6 Share 3 Νοεμβρίου 2008 Καλως ηρθες!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 3 Νοεμβρίου 2008 #7 Share 3 Νοεμβρίου 2008 καλως ηρθες στο aquazone! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος