JDP 20 Φεβρουαρίου 2006 #1 Share 20 Φεβρουαρίου 2006 Στο reef μου για αρκετό καιρό δεν είχα ανεμώνη για τους μικρούς μου Clown. Ετσι και αυτοί αποφάσισαν να αγκατασταθούν αλλού. Που? Στην Euphyllia Glabrescens βρήκαν αυτό που τους έλλειπε. Δείτε ένα όμορφο Video και απολαύστε τα παιχνίδια τους !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saridakis 20 Φεβρουαρίου 2006 #2 Share 20 Φεβρουαρίου 2006 Πραγματικά πολύ ωραίο . Κάτι τέτοιες εικόνες μας ανταμείβουν για τη προσπάθεια που κάνουμε όλοι προκειμένου να παρέχουμε στους μικρούς μας «προστατευόμενους» τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διαβιώσεις. Είναι αυτό το παραπάνω που βλέπουμε από το ότι απλά τρωνε, κινούνται άρα μάλλον είναι καλά. Αυτά δείχνουν πραγματικά ευτυχισμένα . Μπράβο, πολύ ωραίο βίντεο . Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefdaddy 20 Φεβρουαρίου 2006 #3 Share 20 Φεβρουαρίου 2006 Αυτό το είχα ξανακούσει αλλά δεν το είχα δει άψογος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 20 Φεβρουαρίου 2006 #4 Share 20 Φεβρουαρίου 2006 Πραγματικά πολύ ωραίο τι video. Κάτι τέτοιες στιγμές αξίζουν πολύ. Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 21 Φεβρουαρίου 2006 #5 Share 21 Φεβρουαρίου 2006 Πολύ ωραίο Γιάννη το βίντεο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 21 Φεβρουαρίου 2006 #6 Share 21 Φεβρουαρίου 2006 Υπέροχο βιντεάκι Γιάννη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 21 Φεβρουαρίου 2006 #7 Share 21 Φεβρουαρίου 2006 Ωραιο πραγματικα το βιντεο. Προσεξε το κοραλακι μην παρα-στρεσσαριστη μονο. Κουκλια τα ατιμα τα κλοουνακια. Μην απορειτε για την ephylia που ειδαν σαν σπιτι. Παραλιγο εμενα να μου καταστρεψουν την Turbinaria!! Τωρα πως την ειδαν για ανεμωνη ενας θεος ξερει... Αυτη τη στιγμη προσπαθει να βρει σπιτι οχι σε καμοια ephylia αλλα στη μεγαλη πρασινη montipora που εχω στο κεντρο του ενυδρειου. Δεν πανε καλα...και τα κλοουνακια τρελαθηκαν...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hitsek 23 Φεβρουαρίου 2006 #8 Share 23 Φεβρουαρίου 2006 ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ. ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ EUPHILIAS (3 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΨΙΛΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΡΑΛΛΙΑ. ΑΜΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ CLOWN ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΕΜΩΝΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΕΝΥΔΕΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΟΡΑΛΙΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isidoros 24 Φεβρουαρίου 2006 #9 Share 24 Φεβρουαρίου 2006 Πανεμορφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος