christos7 2 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 2 Νοεμβρίου 2008 τι ειδους αλγη ειναι αυτη?απο κοντα φαινεται να αντικαθιστα την πρασινη αλγη!επισης να αναφερω οτι ο αρσενικος λαμπιντο κ το αρσενικο ζεβρα πηγαινουν κ τσιμπανε συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 2 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 2 Νοεμβρίου 2008 Είναι η άλγη που υπάρχει σχεδόν σε όλα τα Αφρικάνικα...και κάνει το τοπίο πολύ φυσικό...εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 2 Νοεμβρίου 2008 #3 Share 2 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει μια διαδοχή στα είδη άλγης καθώς ωριμάζει ένα ενυδρείο... και απ' ότι φαίνεται, τα ψάρια το απολαμβάνουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos7 3 Νοεμβρίου 2008 Author #4 Share 3 Νοεμβρίου 2008 κι εμενα μου αρεσει πολυ ετσι οπως γινεται το ενυδρειο...γινεται πιο αγριο!κ οντως το απολαμβανουν παρα πολυ τα ψαρια!ειναι απιστευτο συναισθημα να βλεπεις τα ψαρια να τσιμπουν την αλγη!νιωθεις οτι τελικα εχεις κανει καλη δουλεια!απλα ρωτησα μηπως ηταν καμια επικινδυνη αλγη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος