babinio 1 Νοεμβρίου 2008 #1 Share 1 Νοεμβρίου 2008 το ενυδρειο μου τρεχει εδω και δυο μηνες.μετρησεις: ph6,6 - kh3 - gh5 - no2 0 - no3 0 - nh3/4 0.αλλαγες νερου 30% εβδομαδιαιος.την δευτερα εκανα την τελευταια αλλαγη νερου οπου καθαρισα και τον βυθο.αυτες τις μερες βλεπω το νερο μου να ειναι θολο.γιατι να συμβαινει αυτο και πως θα το αντιμετωπισουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Νοεμβρίου 2008 #2 Share 1 Νοεμβρίου 2008 no3 γιατι εχεις μηδεν...?δεν εχεις ψαρια,δεν ταιζεις...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 1 Νοεμβρίου 2008 Author #3 Share 1 Νοεμβρίου 2008 no3 γιατι εχεις μηδεν...?δεν εχεις ψαρια,δεν ταιζεις...? εχω ψαρια.η τελευταια μετρηση εδειξε μηδεν.ολες οι προηγουμενες ηταν στο 12,5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 3 Νοεμβρίου 2008 Author #4 Share 3 Νοεμβρίου 2008 θα βοηθουσε πιστευετε αν εβαζα ενος φιλου το φιλτρο με ενσωματομενη uv;αν ναι να βαλω στο φιλτρο του και ανθρακα για ενα 24ωρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος