Jump to content

παρακαλω βαηθεια για ξεκινημα στην θαλασσα

MIKE1

Recommended Posts

Καλημερα, μετα απο τριχρονη ενασχοληση με διαφορων ειδων ενυδρεια οπως αμερικανες μετα σκαλαρια στο τελος δισκοι ολα μου εχουν παει καλα .θα ηθελα το επομενο βημα μου να ειναι ενα θαλασσινο περιπου στα 100 λιτρα.θα μπορουσε καποιος να μου αναλυσει τον εξοπλισμο και κυριως το κοστος του ,δηλαδη τι χρειαζομαι και ποσο κοστιζει για αυτα τα λιτρα.θα ηθελα ενυδρειο με κοραλια και οχι fish only. ευχαριστω εκ των προτερων.

Θα ήταν καλύτερα να κάνεις μια αναζήτηση στις κατηγορίες των reef, όπου υπάρχουν άφθονες πληροφορίες όσον αφορά τον εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός ενός θαλασσινού συστήματος είναι καθορισμένος. Αν υπάρχουν απορίες, ευχαρίστως να συζητήσουμε.

Το κόστος είναι πολύ σχετικό. Μπορείς να φτάξεις κάτι με αρκετά χαμηλό κόστος ή πολύ υψηλό. Μπορείς επίσης να αρχίσεις με τα βασικά και κατόπιν να κάνεις αναβαθμίσεις, ανάλογα με τις απαιτήσεις σου.

Πληροφορίες για τιμές, τόσο του εξοπλισμού όσο και ζωντανών, μπορείς να αναζητήσεις στην κατηγορία των καταστημάτων του forum μας.

ευχαριστω πολυ για την καθοδηγηση,σιγουρα ειναι το κοστος σχετικο αλλα θα ηθελα αν ηταν δυνατο τις δικες σου προτασεις οσον αφορα ακομα και προιοντα εταιριων για εξοπλισμο, περιπου με400 εως 500ευρω βεβαιως εξαιρουμενου του ενυδρειου που θα αγοραστει .ειναι λιγα ειναι επαρκες??

επειδη εγω μολις εστησα ενα ενυδρειο θα σου πω οτι σιγουρα καποια πργματα ειναι απαραιτητα για το ξεκινημα ενος reef....................

το κοστος πεφτει η ανεβαινει αναλογα με το ποσο θα ψαξεις εσυ για καλες τιμες σε εξοπλισμο κ προιοντα καθως απο αγγελιες αλλων μελων

επισης τα χρηματα ειναι κατι σχετικο σιγουρα ομως το αποτελεσμα θα σε ανταμειψει :chair:

αυτα απο μενα καλο ξεκινημα κ διαβασμα :chair:

Καλως ηρθες!!!!!

περιπου με400 εως 500ευρω βεβαιως εξαιρουμενου του ενυδρειου που θα αγοραστει .ειναι λιγα ειναι επαρκες??

Είναι επαρκές...για αρχή :chair:

• 3 weeks later...

παιδια καλησπερα!

ειμαι καινουργια κ εχω ξεκινησει διαβασμα..

εγω θελω ενα θαλασσινο 400/500 λιτρα. δε θελω να ειναι reef...

ποσα περιπου ειναι τ λιγοτερα χρηματα που πρεπει ν δωσω για βασικο εξοπλισμο...?

παιδια καλησπερα!

ειμαι καινουργια κ εχω ξεκινησει διαβασμα..

εγω θελω ενα θαλασσινο 400/500 λιτρα. δε θελω να ειναι reef...

ποσα περιπου ειναι τ λιγοτερα χρηματα που πρεπει ν δωσω για βασικο εξοπλισμο...?

αν και θα ηταν προτιμοτερο αν ανοιγες δικο σου σχετικο ποστ,εντουτοις μπορεις σαφεστατα να ξεκινησεις το διαβασμα και θα παρεις τις απαντησεις που θελεις ξεκινωντας απο ΕΔΩ :)

καλο διαβασμα. :P

το διαβασα!

(εγραψα εδω γιατι πιστευα πως ειναι καλυτερα αφου ειχα πανω κατω την ιδια απορια. θ ανοιξω ενα ομως να ναι ολο δικο μ :) )

Καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά στα άρθρα του AZ. Θα βρείς πολύ χρήσιμες πληροφορίες για πολλά θέματα. Όσο αφορά το κόστος, είναι πολύ πολύ σχετικό!!!

Νομίζω ότι τα 500€ δεν επαρκούν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...