Panos1990 29 Οκτωβρίου 2008 #1 Share 29 Οκτωβρίου 2008 (edited) Tα Guppakia μου τρωνε απο το χερι μου !! Ξερω μπορει να φaiνεται χαζο αλλα ειναι κατι πολυ ομορφο οταν τα ψαρακια δεν σε φοβονται και ερχονται να φανε απο το χερι σου Nα Δειτε !!! Έγινε επεξεργασία 29 Οκτωβρίου 2008 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 29 Οκτωβρίου 2008 #2 Share 29 Οκτωβρίου 2008 Χεχε... πολύ καλό! Ζήτω τα ψαροβίντεο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 29 Οκτωβρίου 2008 #3 Share 29 Οκτωβρίου 2008 Ξερω πιος νιωθεις Προχθες το τανκ μου ηρθε στην παλαμη μου και επεζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 29 Οκτωβρίου 2008 #4 Share 29 Οκτωβρίου 2008 Εγώ πριν από χρόνια και σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, είχα στο ενυδρείο μου badis badis και orange chromide. Και τα δύο έρχονταν στην επιφάνεια και έτρωγαν κατεψυγμένο σκουληκάκι από το χέρι μου. Το καλύτερο όμως ήταν όταν καμιά φορά ζωγράφιζα στο δάχτυλο μου με έναν λεπτό, κόκκινο μαρκαδόρο μια μικρή γραμμούλα. Το νομιζάν για σκουληκάκι και με τρελαίναν στις δαγκωματιές... Πολύ γέλιο !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος