Γιωργος guppy 28 Οκτωβρίου 2008 #1 Share 28 Οκτωβρίου 2008 Τι επεξεργασια θα χρειαστη να περασει το 280αρι ενυδρειο μου για να ειναι ετοιμω να βαλω ψαρια μεσα.Αν μπορειτε να μου αναλυσετε την επεξεργασια οσο πιο πολυ μπορειτε γιατι τωρα ξεκινησα αυτο το χομπι γι΄αυτο και ειμαι ΑΡΧΑΡΙΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 28 Οκτωβρίου 2008 #2 Share 28 Οκτωβρίου 2008 Διαβασε εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18301 Τελικα το ενυδρειο ποσο ειναι? Γιατι σε αλλο θεμα σου μιλας για 200 λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 28 Οκτωβρίου 2008 Author #3 Share 28 Οκτωβρίου 2008 tO ENYDREIO MOY EINAI 200LITRA ALLA TELO NA PARO MEGALYTERO DHLADH 280 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 28 Οκτωβρίου 2008 #4 Share 28 Οκτωβρίου 2008 " ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΕΠΙΓΟΝΤΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ " Το επείγον του θέματος ποιο είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 28 Οκτωβρίου 2008 #5 Share 28 Οκτωβρίου 2008 AYTO είναι ότι σου χρειάζεται να διαβάσει για να δεις πως στήνετε ένα ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionas 28 Οκτωβρίου 2008 #6 Share 28 Οκτωβρίου 2008 Άραξε και κάνε λίγο Υ Π Ο Μ Ο Ν Η. Διάβασε αυτά τα λίνκ και όλα θα πάνε ΟΚ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος