Γιωργος guppy 28 Οκτωβρίου 2008 #1 Share 28 Οκτωβρίου 2008 Αν βαλω στο 200αρι ενυδρειο μου αληθινα φυτα και βαλω μεσα ,γατοψαρα,σκαλαρια,corydoras και δισκους, υπαρχει περιπτωση να γινει τροφη για τα ψαρια μου, αλλα και να υπαρξουν απωλειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thaia 28 Οκτωβρίου 2008 #2 Share 28 Οκτωβρίου 2008 νομιζω οτι ειναι παρα παλλα τα ψαρια που θεσ να βαλεισ για τα λιτρα αυτα.ασ σε βοηθησουν ομωσ κ οι πιο εμπειροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 28 Οκτωβρίου 2008 Author #3 Share 28 Οκτωβρίου 2008 Σε ευχαριστο.Θα περιμενο απαντηση απο πιο εμπιρους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 28 Οκτωβρίου 2008 #4 Share 28 Οκτωβρίου 2008 Σκαλαρια και δισκοι,στα 200 λιτρα μονο,χωρια τα αλλα,νομιζω οτι ειναι υπερβολη....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 28 Οκτωβρίου 2008 Author #5 Share 28 Οκτωβρίου 2008 Καλα λες , θα δω τη θα κανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 28 Οκτωβρίου 2008 Author #6 Share 28 Οκτωβρίου 2008 Μπορει ομως να μου απαντηση καποιος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 28 Οκτωβρίου 2008 #7 Share 28 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα κι από μένα!Τροφή τα φυτά σου για τα είδη που προανέφερες δεν γίνονται μην αγχώνεσαι,απλά ψαξ΄την λίγο το μέγεθος και τα ψάρια που θες να κατοικήσουν!Φιλικά HAWAI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 28 Οκτωβρίου 2008 Author #8 Share 28 Οκτωβρίου 2008 Και κατι τελεφτεο. Θελω να φτιαξω ενα 280-300αρι ενυδρειο.Τι ψαρια μου προτεινετε να βαλω μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 28 Οκτωβρίου 2008 #9 Share 28 Οκτωβρίου 2008 Αυτη την ερωτηση την εχεις κανει ηδη 3 φορες. Και μολις σημερα γραφτηκες στο φορουμ. Αν διαβασεις λιγο εδω μεσα θα βρεις απαντηση σχεδον σε ολα εχεις ρωτησει μεχρις στιγμής.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος