Jump to content

Sos Sos ξαφνικο ''καψιμο'' ολων των κυκλοφορητων

Recommended Posts

3 το βραδυ και εχω πεσει για υπνο οταν ακουω εναν δυνατο θορυβο απο το σαλονι...Παω στο ενυδρειο και ολοι οι κυκλοφορητες εκαναν τον θορυβο που κανουν οταν τους βγαζεις απο το νερο και παρουν αερα.Εβγαλα τα πολυμπριζα απο την μπριζα αμεσως.Να σημειωσω οτι εχω γειωση.Αφου το ξαναεβαλα στην μπριζα τα απομονωσα ολα και τα εβαλα σε λειτουργια 1 προς 1.Ακομα και ο κυκλοφορητης του σκιμερ δεν δουλευε,δε ο μεγαλος που εχω μεσα τρανταζε ολην την αλγη που ειχε πανω.Χερι φυσικα δεν εβαλα μεσα.τελος παντων αυτην την στιγμη μετα απο αρκετες προσπαθειες δουλεψε το σκιμερ,το εξωτερικο φιλτρο και οι 2 κυκλοφορητες του red sea max.Οι 2 μεγαλοι που εχω μεσα τιποτα.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??????????????????????????????????Πραγματικα νομιζα οτι τελειωσε το ενυδρειο..... :chair::chair:

Μήπως το ενυδρείο έχει κοινό διακόπτη για όλα??

Δοκίμασες να βάλεις κάθε κυκλοφορητή απευθείας σε πρίζα του σπιτιού??

για πες Νικο

γιατι και εγω εχω τα παντα σε ενα πολυμπριζο με προστασια υπερτασης για να εχωενα γενικο διακοπτη να κλεινω καθε φορα που βαζω χερι μεσα

υπαρχει κανενας κινδυνος σε αυτο;

Μήπως το ενυδρείο έχει κοινό διακόπτη για όλα??

Δοκίμασες να βάλεις κάθε κυκλοφορητή απευθείας σε πρίζα του σπιτιού??

Δεν εχω προστασια.Δοκιμασα και αυτα που ανεφερα τελικα δουλεψαν.Μονο οι 2 κυκλοφοριτες δεν δουλεψαν.Θα τους βγαλω εξω να τους καθαρισω και να δω αν θα δουλεψουν.Διαροη ηταν αυτο ή φταει η ταση του ρευματος απο την μπριζα?

Δουλεψαν και οι 2 μεγαλοι :chair: .Χθες το βραδυ οσες φορες προσπαθησα δεν εγινε τιποτα και το μονο που εκαναν ηταν να τρανταζοντε με μεγαλη δυναμη.Τωρα δουλεψαν με την μια.Παντως δεν νομιζω να ηταν διαροη...

Οι αυξομειωσεις τασης ειναι καθημερινο φαινομενο,και οι ζημιες σε σπιτια πολλες.Κατα τα αλλα μονο αυξησεις ξερουν να βαζουν τα λ....ια....... :chair:

Πολυ κριμα :chair:

Γιατί κρίμα, αφού του δούλεψαν τελικά!

τι μάρκα είναι οι κυκλοφορητές σου lemonikos;

Νικος σκετο :chair: !Εχω Tunze Nano Stream 6025 και maxi jet δεν θυμαμαι ποια ακριβως.Εχεις δικιο...τελος καλα,ολα καλα!Παντως χθες τρομαξα και ειχα και εχω μπερδευτει με το θεμα γειωση...δεν ηξερα αν επιρεασε σε κατι.Ξερω οτι το εχετε συζητησει πολυ το θεμα και δεν αξιζει να το ξανα αναφερουμε κ εδω.

ένας σταθεροποιητής τάσης είναι απαραίτητος ..

προτιμήστε τύπου servo .. κόστος περίπου 70 ευρώ για 2kw φορτίο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701173 για να μπει το πολυμπριζο που ηδη εχετε

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701161 αν δεν εχετε καθολου πολυμπριζο.

Τσεκαρετε μονο τι ρευμα τραβατε, μηπως ηλεκτροδοτειτε την ακροπολη και δεν φτασει να σας καλυψει :chair:

Έγινε επεξεργασία - delta66

Εγω ελεγα για πολυμπριζο ασφαλειας και οχι ups.Θα αντεξει τοσα πραγματα το ups?

Κάθε σταθεροποιητής γράφει πόσα VA αντέχει…

Είχα πάρει κι εγώ ένα παλιά αλλά τον έχω εκτός λειτουργίας. Τώρα που χειμωνιάζει λέω να το βάλω μπρός πάλι. Όμως στο σπίτι έχω τριφασικό ρεύμα παίζει αυτό κάποιο ρόλο; Σε επαναλαμβανόμενες διακοπές θα με καλύψει ή θα μου ξανακαούν τα μπάλαστ του φωτιστικού όπως είχε γίνει πέρυσι. :chair:

ναι nikman δεν εχει καμια σχεση οτι εχεις τριφασικο στο σπιτι σου, τα πολυπριζα προστασιας δουλευουν παντου και κανουν πραγματικα καλη δουλεια

Εγω ελεγα για πολυμπριζο ασφαλειας και οχι ups.Θα αντεξει τοσα πραγματα το ups?

δεν είναι ups αυτό που λέω .. απλός σταθεροποιητής είναι , δεν μπορεί να αποθηκεύει ενέργεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...