Guest pasculine 19 Φεβρουαρίου 2006 #1 Share 19 Φεβρουαρίου 2006 ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 280 LIT. ΜΕ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΙΧΛΙΔΕΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 19 Φεβρουαρίου 2006 #2 Share 19 Φεβρουαρίου 2006 Με τί μεταφορικό μέσο θα πάς και πόσο θα διαρκέσει το ταξίδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest pasculine 20 Φεβρουαρίου 2006 #3 Share 20 Φεβρουαρίου 2006 ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΛΟΙΟ ΑΘΗΝΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ 10 ΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ 10 ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ. ΕΧΩ 15 ΚΙΧΛΙΔΕΣ MBUNA 6-10CM. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΕΡΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΟΡΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟ Η ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΜΠΛΕΤΑ? ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 20 Φεβρουαρίου 2006 #4 Share 20 Φεβρουαρίου 2006 Υπάρχουν και αεραντλίες μπαταρίας αλλά και ταμπλέτες.Γνώμη μου είναι να χρησιμοποιήσεις αεραντλία μαζί με Ammo Lock για την περίπτωση της αμμωνίας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minas78 11 Απριλίου 2006 #5 Share 11 Απριλίου 2006 Φίλε καλησπέρα, έχς χρησιμοποιήσει και εγώ τη λύση του βαρελιού σε μετακόμιση και πετυχε, βεβαια η δική μου απόσταση ήταν πολύ πολύ μικρότερη, πάντως το σκοτάδι στο βαρέλι βοηθάει αρκετα, αν και ο κραδασμοί είναι αρκετοί! Καλη τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
nature83 12 Απριλίου 2006 #6 Share 12 Απριλίου 2006 καλα ρε minas78 αυτο το θεμα ηταν πριν 2 μηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisia 16 Ιουνίου 2006 #7 Share 16 Ιουνίου 2006 καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω πως να μεταφέρω 5 ψαρια απο αθήνα για κρήτη με κουρριερ , ξέρετε αν υπάρχουν ειδικά κουτιά για μεταφορά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος