oceansmoke 23 Οκτωβρίου 2008 #1 Share 23 Οκτωβρίου 2008 γεια σας.ειπα να δοκιμασω να κανω μονος μου φαγητο για τα ψαρακια μου.ελπιζω να ζησουν μετα το γευμα.πηρα λιγες γαριδες,σαρδελες,σπανακι,πιπεριες φλορινης,ενα κολοκιθακι,σιγο σκορδο,ενα αυγο και ζελατινα ζαχαροπλαστικης.....θα βρασω λιγο τις σαρδελες,τις γαριδες,το σπανακι,τις φλορινης, τα καροτα, και το κολοκυθακι.τα οστρακα απο τις γαριδες θα τα βρασω πολυ περισοτερο.μετα θα τα βαλω ολα μαζι στο μιξερ μαζι με το σκορδο και το αυγο.θα τα χτυπησω και τα τα ανακατωσω με την ζελατινη και θα τα απλωσω σε αλουμινοχαρο και θα τα βαλω στη καταψυξη.......και.....ας βαλει ο θεος το χερακι του........αυτα τα ακουσα απο αλου.δεν τα εβγαλα απ το μυαλο μου.....ισος να εβαλα κανα δυο πραγματα απο μονος μου......ΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ και οι εμπειροτεροι,και ελπιζω αυτη τη φορα να με κραξετε πολυ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 23 Οκτωβρίου 2008 #2 Share 23 Οκτωβρίου 2008 Κατ'αρχην αναλογως το ειδος των ψαριων που θες να ταισεις, βαζεις και τα αναλογα συστατικα!!! Τα δικα σου ειναι λιγο πολυ ενας αχταρμας!!! Πες μας τι ψαρια διατηρεις μπας και μπορεσουμε να βοηθησουμε αλλα αυτο το μειγμα δεν θα στο συστηνα................ Μα καλα ποιος σου ειπε για αυγο??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
oceansmoke 23 Οκτωβρίου 2008 Author #3 Share 23 Οκτωβρίου 2008 λες να μην βαλω αυγο ε?..οκ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Οκτωβρίου 2008 #4 Share 23 Οκτωβρίου 2008 αν εξαιρεσεις τις σαρδελες και το καροτο.....με τα υπολοιπα κανεις κατι ....τοστακια μουρλιααα παρα την πλακα μου,οντως μπορεις οπως ειπε και ο αδελφος νινταλ να κανεις μονος σου θαυματουργα μειγματα,αλλα πρωτευων ρολο εχει το τι θα ταισεις και σε ποιον..... καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oceansmoke 23 Οκτωβρίου 2008 Author #5 Share 23 Οκτωβρίου 2008 ενταξι ρε παιδια...οποιο ψαρακι δεν του αρεσει ας μη φαει..... η ας τσιμπισει οτι του αρεσει.τοσα πραγματα θα βαλω μεσα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Οκτωβρίου 2008 #6 Share 23 Οκτωβρίου 2008 η ερωτησουλα που σου καναμε ηταν απλη. ''με αυτο το μειγμα ΤΙ ΨΑΡΙΑ σκοπευεις να ταισεις''...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 23 Οκτωβρίου 2008 #7 Share 23 Οκτωβρίου 2008 Σχετικά με το αυγό μόνο τον κρόκο μπορείς να βάλεις και αυτόν βραζμένο καλά. Όμως θα συμφωνήσω και εγώ με τους παραπάνω. Τι θα ταίσεις? Δεν τα βάζεις όλα αυτά αχταρμά. Αν το προορίζεις για τα πακού που όπως ξέρουμε τρώνε ακόμα και κάλτσες αλλά πίστεψε με αυτό το μίγμα αν το φάνε δεν θα είναι και ότι καλύτερο. Για αυτό πες μας τι ψάρια θες να ταίσεις να ξεδιαλύνουμε κάποια από τα υλικά που λές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 23 Οκτωβρίου 2008 #8 Share 23 Οκτωβρίου 2008 παντως εμενα μου ανοιξε η ορεξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Οκτωβρίου 2008 #9 Share 23 Οκτωβρίου 2008 Ε.......συγνωμη,αλλα το αυγο σφιχτο η μελατο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 23 Οκτωβρίου 2008 #10 Share 23 Οκτωβρίου 2008 Σφιχτό πέτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akillis 24 Οκτωβρίου 2008 #11 Share 24 Οκτωβρίου 2008 Για μενα φιλε μου ειναι να δωσεις στα ψαρακια σου πρωτείνες και βιταμινες.. " γαριδες,ασπρο ψαρι ,σπανακι,καροτο ,μπανανες,σκορδο,ξηρα τροφη bits & φιλαρακια και ζελατινη ζαχαροπλαστικης και εισαι οκ !!!" Και ασε τα αυγα για το πασχα...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduraske-30 24 Οκτωβρίου 2008 #12 Share 24 Οκτωβρίου 2008 Μαμαλακης μου ακουγεται... Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 24 Οκτωβρίου 2008 #13 Share 24 Οκτωβρίου 2008 Εγώ την τελευταία φορά που έριξα αυγό μέσα στο ενυδρείο... εκκολάφθηκε... και βγήκαν σκουλίκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctpanoramix 6 Νοεμβρίου 2008 #14 Share 6 Νοεμβρίου 2008 (edited) Για μενα φιλε μου ειναι να δωσεις στα ψαρακια σου πρωτείνες και βιταμινες.. " γαριδες,ασπρο ψαρι ,σπανακι,καροτο ,μπανανες,σκορδο,ξηρα τροφη bits & φιλαρακια και ζελατινη ζαχαροπλαστικης και εισαι οκ !!!" thumbup.gif Και ασε τα αυγα για το πασχα...!!! biggrin.gif και ολα αυτα που λες φανταζομαι ωμα....... σωστα? Έγινε επεξεργασία 6 Νοεμβρίου 2008 - ctpanoramix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος