Zorba_The_Freak 21 Οκτωβρίου 2008 #1 Share 21 Οκτωβρίου 2008 Μετά από λαϊκή απαίτηση παρουσιαζω τις γαριδούλες μου Το σπίτι των amano... Και λιγα αυγουλάκια Το σπίτι των Red Cherry... Και το σπίτι των Green Shrimp (Δυστυχώς εχω μόνο μια φωτό) Μιλαμε για υπέροχα πλάσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 21 Οκτωβρίου 2008 #2 Share 21 Οκτωβρίου 2008 Ομορφια γαριδια!!!!! :chair: γαριδουλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 21 Οκτωβρίου 2008 #3 Share 21 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο Γιώργο , τα συγχαρητήρια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
natassa 21 Οκτωβρίου 2008 #4 Share 21 Οκτωβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 21 Οκτωβρίου 2008 #5 Share 21 Οκτωβρίου 2008 au naturelle στησίματα! Πολύ καλό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 21 Οκτωβρίου 2008 #6 Share 21 Οκτωβρίου 2008 Ζησάκης δε θέλει γαρίδες;;; Ωραίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 21 Οκτωβρίου 2008 #7 Share 21 Οκτωβρίου 2008 Αχ αυτές οι γαρίδες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markos 21 Οκτωβρίου 2008 #8 Share 21 Οκτωβρίου 2008 Μια χαρά για δόλωμα!!!!!! Αστειεύομαι... πολύ ωραίες και ωραία στημένα ενυδρειάκια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru82 21 Οκτωβρίου 2008 #9 Share 21 Οκτωβρίου 2008 Βαζω το ουζο..... :chair: Μια χαρα σκορδα!!!Υπεροχα πλασματα οι γαριδες!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 21 Οκτωβρίου 2008 #10 Share 21 Οκτωβρίου 2008 μπράβο πολύ ωραία στησίματα... τα φύλλα που ρίχνεις μέσα τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 21 Οκτωβρίου 2008 #11 Share 21 Οκτωβρίου 2008 ΓΑΡΙΔΟΦΡΕΝΕΙΑ!!!! Θες καμία προνύμφη λιβελούλας για να μην είναι μόνες τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 22 Οκτωβρίου 2008 #12 Share 22 Οκτωβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 22 Οκτωβρίου 2008 Author #13 Share 22 Οκτωβρίου 2008 τα φύλλα που ρίχνεις μέσα τι είναι? Σας ευχαριστώ όλους για τα καλα σας λογια Μεμά, τα φυλλα είναι απο βελανιδιά. Τα βαζω στο νερό μερικες μερες για να φυγουν οι τανινες και μετα τα ριχνω μεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 22 Οκτωβρίου 2008 #14 Share 22 Οκτωβρίου 2008 Μεμά, τα φυλλα είναι απο βελανιδιά. Τα βαζω στο νερό μερικες μερες για να φυγουν οι τανινες και μετα τα ριχνω μεσα... Ευχαριστώ.. Τα τρώνε? Ή είναι απλά σαν διακοσμητικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 22 Οκτωβρίου 2008 Author #15 Share 22 Οκτωβρίου 2008 Δεν τα τρωνε, αλλα επανω τους δημιουργουνται μικροσκοπικοι οργανισμοι (βιοφιλμ) που ειναι το αγαπημενο τους φαγητό. Συν ότι ετσι ειναι ο βιοτοπος τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 22 Οκτωβρίου 2008 #16 Share 22 Οκτωβρίου 2008 Δεν τα τρωνε, αλλα επανω τους δημιουργουνται μικροσκοπικοι οργανισμοι (βιοφιλμ) που ειναι το αγαπημενο τους φαγητό. Συν ότι ετσι ειναι ο βιοτοπος τους... Ευχαριστώ Zorba Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 22 Οκτωβρίου 2008 #17 Share 22 Οκτωβρίου 2008 πολύ πολύ όμορφα όλα τα γαριδοενυδρεια σου φίλε Γιωργο. Οι Amano εκτός απο αυγουλακια γεννάνε? Μαζί με τις Red Chery έχεις και Red nose? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 22 Οκτωβρίου 2008 #18 Share 22 Οκτωβρίου 2008 ρομερο αποτελεσμα.ΖΗΛΕΥΩ!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 22 Οκτωβρίου 2008 Author #19 Share 22 Οκτωβρίου 2008 Οι Amano εκτός απο αυγουλακια γεννάνε?Μαζί με τις Red Chery έχεις και Red nose? Δεν εχω δει λαρβες αμανο αλλα λογικα γεννανε. Δεν εχω χρονο για να μπω στη διαδικασια με το αλατονερο. Παντως αυγα εχω καθε μηνα... Red nose δεν εχω καθολου. Το καθε ειδος ειναι μονο του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natassa 22 Οκτωβρίου 2008 #20 Share 22 Οκτωβρίου 2008 Τα φύλλα αυτά δεν μοιάζουν με τα τυποποιημένα του εμπορίου. Που τα βρίσκεις? Τα ενύδρεία πόσα λίτρα είναι και πόσες γαρίδες έχουν μέσα? Υπάρχει κάποια αναλογία lt-γαρίδες? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 22 Οκτωβρίου 2008 Author #21 Share 22 Οκτωβρίου 2008 Υπαρχουν τυποποιημενα φυλλα βελανιδιάς? Ειναι μαζεμενα απο τα ελληνικα βουνα. Τα συγκακριμμενα ειναι απο Κοζάνη. Τα ενυδρεια ειναι 15 λιτρα το καθενα. Μονο οι αμανο ξερω οτι ειναι 6. Στα αλλα ειδη ειναι αγνωστος ο αριθμός. Πάντως τα σωστά γαριδοενυδρεια προτεινεται να ειναι μινιμουμ 10 γαλλονια (περιπου 40 λιτρα). Εχει επισης παρατηρηθεί οτι ο πληθυσμός βρισκει μονος του μια ισοροπία ανάλογα με το χωρο που εχει στη διάθεσή του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natassa 22 Οκτωβρίου 2008 #22 Share 22 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχουν ναι. Είναι της εταιρείας DENNERLE σαν πεπιεσμένα. Καμία σχέση όμως δεν έχουν με την ομορφιά των φυσικών. Και δυστυχώς δεν πάω και πολλές εκδρομές για να μαζέψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 30 Οκτωβρίου 2008 #23 Share 30 Οκτωβρίου 2008 Δεν το ήξερα αυτό για τα φύλλα, λογικά και οι red crystal μου θα το εκτιμήσουν! Υπόψιν είναι έγκυες οι 2 από τις 4, αλλά με την altec που έχω για internet λείπω καιρό από το forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapto 11 Ιανουαρίου 2011 #24 Share 11 Ιανουαρίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος