trospe 21 Οκτωβρίου 2008 #1 Share 21 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα Εδώ και δύο μέρες έχω έναν Hypancistrus sp. L129 αλλά απο την ώρα που μπήκε στο ενυδρείο έχει χωθεί σ'ένα ξύλο (αρκετά μεγάλο και ψηλό με πολλές τρύπες σα σπηλίες) και δε λέει να βγεί απο εκεί.Σήμερα που τάισα και τα υπόλλοιπα ψαράκια μου ενώ του έριξα μισή ταμπλέτα ούτε που εμφανίστηκε.Μήπως να ανυσηχήσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 21 Οκτωβρίου 2008 #2 Share 21 Οκτωβρίου 2008 Όχι μήν ανησυχείς είναι τυπική συμπεριφορά. Τί άλλα ψαράκια έχει μαζί του? Προσπάθησε να τον ταΐζεις 'νύχτα' τις πρώτες ημέρες έτσι ώστε να είναι πιό άνετα με τα υπόλοιπα ψάρια στην διεκδίκηση της τροφής. Βέβαια συνήθως τρώει απλά δέν τον βλέπεις εσύ..... Περιμένουμε και φωτό από το ψάρι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trospe 21 Οκτωβρίου 2008 Author #3 Share 21 Οκτωβρίου 2008 Όχι μήν ανησυχείς είναι τυπική συμπεριφορά. Τί άλλα ψαράκια έχει μαζί του? Προσπάθησε να τον ταΐζεις 'νύχτα' τις πρώτες ημέρες έτσι ώστε να είναι πιό άνετα με τα υπόλοιπα ψάρια στην διεκδίκηση της τροφής. Βέβαια συνήθως τρώει απλά δέν τον βλέπεις εσύ..... Περιμένουμε και φωτό από το ψάρι.... Μαζί με 3 tiger barb green.Είναι τα πρώτα μου ψαράκια καθώς το ενυδρείο τρέχει 25 μέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 21 Οκτωβρίου 2008 #4 Share 21 Οκτωβρίου 2008 Όταν λες 25 μέρες εννοείς 25 μέρες από τότε που έστρωσε το ενυδρείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trospe 21 Οκτωβρίου 2008 Author #5 Share 21 Οκτωβρίου 2008 Όταν λες 25 μέρες εννοείς 25 μέρες από τότε που έστρωσε το ενυδρείο; Οχι όλες μαζί Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 24 Οκτωβρίου 2008 #6 Share 24 Οκτωβρίου 2008 (edited) Οχι όλες μαζί Για πες και τα λιτρα, φιλτραρισμα, θερμοκρασια.- Έγινε επεξεργασία 24 Οκτωβρίου 2008 - diskus fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος