sarevock 13 Νοεμβρίου 2008 Author #26 Share 13 Νοεμβρίου 2008 (edited) Για ποσα και τι φυτα μιλάμε? Γιωργο καλημερα, μιλαμε για ανουμπιες (περιπου 6-7 κομματια) και βαλισνεριες(περιπου 4-5 κομματια), απλα επειδη δεν θελω να ξαναδωσω φραγκο στο πετ σοπ που ειχα σχεσεις ειπα να τα παρω απο γερμανια... Έγινε επεξεργασία 13 Νοεμβρίου 2008 - sarevock Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 13 Νοεμβρίου 2008 #27 Share 13 Νοεμβρίου 2008 (edited) παντως υπαρχουν αξιολογα καταστηματα στην Ελλαδα για να κανεις on-line αγορες Έγινε επεξεργασία 13 Νοεμβρίου 2008 - banik Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 13 Νοεμβρίου 2008 Author #28 Share 13 Νοεμβρίου 2008 παντως υπαρχουν αξιολογα καταστηματα για να κανεις on-line αγορες Αν δε σου κανει κοπο φιλε μου ποιο μου προτεινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 11 Μαίου 2009 Author #29 Share 11 Μαίου 2009 Παιδια τι παιζει με αυτο το "forward"... ? εχω παραγγειλει καποια πραγματα αλλα ειναι 0 σε στοκ... Αφηνω την παραγγελεια ως εχει ή παταμε "forward not available articles" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos79 11 Μαίου 2009 #30 Share 11 Μαίου 2009 (edited) Παιδια τι παιζει με αυτο το "forward"... ? εχω παραγγειλει καποια πραγματα αλλα ειναι 0 σε στοκ... Αφηνω την παραγγελεια ως εχει ή παταμε "forward not available articles" ? το αφήνεις ως έχει και όταν έχει stock θα σου στείλει. Συνήθως 3-4 μέρες παραπάνω. Αν κάνεις cancel σου στέλνει την υπόλοιπη παραγγελία χωρίς αυτά. Εγώ αγόρασα αυτήν την εβδομάδα 2 φυτά από το aquaristic (echinodorus και ένα άλλο). Ο echinodorus ήρθε τέλειος ενώ το άλλο όχι. Τους έστειλα mail ότι το 2 ήρθε κατεστραμένο και μου κάταθέσαν πίσω τα χρήματα. Πρέπει να υπολογίσεις την εποχή που κάνεις παραγγελία να μην έχει πολύ κρύο και το είδος φυτού. Η anubia νομίζω ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Σημαντικό +++ αυτού του e-shop είναι ότι δεν χρειάζεται πιστωτική και προπληρωμή. Εμένα μου τα έφερε η ups στο σπίτι και τους πλήρωσα εκείνη την ώρα με extra χρέωση 2€(περίπου). Έγινε επεξεργασία 11 Μαίου 2009 - christos79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 11 Μαίου 2009 #31 Share 11 Μαίου 2009 εγω παντως εχω φερει επανηλημενα φυτα απο aquaristic και ειχα πολυ μικρες απωλειες και κυριως σε ευαισθητα φυτα εαν θες anubies,cryprokorines,mikrosorum pteropus,ehinodurus,μην το φοβασε...τελευταια φεραμε και cuba σχεδον 30 κομματια και ηρθαν ολα μια χαρα...αλλωστε ειναι τοσο φθηνα που και να χασεις και κανενα δεν πειραζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 11 Μαίου 2009 Author #32 Share 11 Μαίου 2009 το αφήνεις ως έχει και.... εγω παντως εχω φερει επανηλημενα ..... Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας αλλα δεν ειναι για φυτα! Τελικα με το ""forward not available articles"" τι παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος