antonis t83 19 Οκτωβρίου 2008 #1 Share 19 Οκτωβρίου 2008 εδω βαζω μερικα βιντεακια με πραγματικα πανεμορφα πιρανχα (οχι δικα μου) οποιος εχει κατι καλο ας μας το στειλει! pygocentrus cariba serrasalmus eigenmanni serrasalmus manueli (το αγαπημενο μου) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piramaniac 19 Οκτωβρίου 2008 #2 Share 19 Οκτωβρίου 2008 Καλησπερα σε ολους!!!!!!!! Σημερα πηγα 25χρ. Ενα videaki με τα 4 διαολακια μου!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=F6amtbes2rs Και πολλα sorry για τα παλια (οσοι θυμουνται..θυμουνται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 19 Οκτωβρίου 2008 #3 Share 19 Οκτωβρίου 2008 έχω μίνει αφωνος!!!!και με τους 2 !!!!!τα βίντεο είναι τέλεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 19 Οκτωβρίου 2008 #4 Share 19 Οκτωβρίου 2008 Πολύ καλοί παιδιά! Όμορφα ψάρια! (περασμένα ξεχασμένα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosg 19 Οκτωβρίου 2008 #5 Share 19 Οκτωβρίου 2008 δαγκωνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Οκτωβρίου 2008 #6 Share 20 Οκτωβρίου 2008 Καλα το Manueli στο πρωτο βιντεο την ειχε κατα βρει, το ταιζε στο στομα ο τυπος, ο καλητερος της παρεας ειναι χε χε χε Πολυ ωραια ψαρακια!! (αν μπορεις να τα πεις ετσι χεχε )Μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος