salamander 10 Φεβρουαρίου 2011 #226 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Ότι και να πω για το συγκεκριμένο φωτιστικό είναι λίγα.Σίγουρα ακριβό αλλά αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoscorfu 10 Φεβρουαρίου 2011 #227 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Απο σήμερα το απόγευμα το φως του ενυδρείου ανέλαβε το νέο φωτιστικό που πήρα. Ο λόγος γιά το ATI 8x80W Dimmable,με άμεσο σκοπό να προστεθέί και εξωμειωτής ανατολής-δύσης ,εποχών και καιρικών συνθηκών. Αύριο θα του προσθέσω μιά σειρά LED γιά φως φεγγαριού. Μου έχει κάνει εντύπωση η απίστευτη κατασκευή του, και η προσοχή στην λεπτομέρεια.Τα ανεμιστηράκια επίσης εντελώς αθόρυβα. Οι λάμπες που επέλεξα να φορέσει είναι: ΑΤΙ Blue plus χ3 ΑΤΙ Aqua blue χ2 ΑΤΙ Actinic χ2 ΑΤΙ Purple plus χ1 Περισσότερες πληροφορίες εδω... http://coventryaquatics.com/marine-lightin...3cfd3373d2e4be9 τελειο!!!!να το χαρεις πολλα χρονια φιλε Γιαννη βαλε και καμια φωτο ολο το ενυδρειο Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2011 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 10 Φεβρουαρίου 2011 Author #228 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 τελειο!!!!να το χαρεις πολλα χρονια φιλε Γιαννη βαλε και καμια φωτο ολο το ενυδρειο Σύντομα φίλε Παναγιώτη θα βάλω και κάποιες φωτογραφίες απο το ενυδρείο με το νέο φωτιστικό... Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ.... Και σε εσένα σύντομα μεγειές!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 10 Φεβρουαρίου 2011 #229 Share 10 Φεβρουαρίου 2011 Φοβερό!Συγχαρητήρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 11 Φεβρουαρίου 2011 #230 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Νομιζω το καλυτερο για φωτισμο t5.Ακριβο αλλα μενει στο χρονο.Νομιζω πως υπαρχει προγραμμα που προγραμματιζεις απο το pc το dimmbar για ολα τα φαινομενα. Ερωτηση τωρα.Δεν θα υπαρξει(χτυπα ξυλο) εξαρση αλγης με την αλλαγη απο mh σε τ5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 11 Φεβρουαρίου 2011 Author #231 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Νομιζω το καλυτερο για φωτισμο t5.Ακριβο αλλα μενει στο χρονο.Νομιζω πως υπαρχει προγραμμα που προγραμματιζεις απο το pc το dimmbar για ολα τα φαινομενα. Ερωτηση τωρα.Δεν θα υπαρξει(χτυπα ξυλο) εξαρση αλγης με την αλλαγη απο mh σε τ5? Γιά κάποιο τέτοιο πρόγραμμα μιλάω...... Σε ότι αφορά το θέμα άλγης που λες,δεν βρίσκω τον λόγο γιατί να γίνει κάτι τέτοιο, αφού και εδω σταδιακά πάω τα πράγματα με τις ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 11 Φεβρουαρίου 2011 #232 Share 11 Φεβρουαρίου 2011 Big blue ελεγα οταν σιγα σιγα ανοιξει ο καιρος να περασω να το χαζεψω με καμια φραπεδια αλλα ετσι οπως πας δεν την γλιτωνεις την επισκεψη νωριτερα απο οτι υπολογιζα..... σουπερ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #233 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Big blue ελεγα οταν σιγα σιγα ανοιξει ο καιρος να περασω να το χαζεψω με καμια φραπεδια αλλα ετσι οπως πας δεν την γλιτωνεις την επισκεψη νωριτερα απο οτι υπολογιζα..... σουπερ !!!! Και ποιός σου είπε ότι θέλω να γλυτώσω την επίσκεψή σου; Μαζί με το ενυδρείο σε περιμένει και το cine paradiso!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsap 12 Φεβρουαρίου 2011 #234 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 μπραβο φιλε κουκλι ειναια!!!!!!!! φιλε μου με την δεη πως τα πας? ποσο σου ερχεται το κοστος του περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 12 Φεβρουαρίου 2011 #235 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Απο σήμερα το απόγευμα το φως του ενυδρείου ανέλαβε το νέο φωτιστικό που πήρα. Ο λόγος γιά το ATI 8x80W Dimmable,με άμεσο σκοπό να προστεθέί και εξωμειωτής ανατολής-δύσης ,εποχών και καιρικών συνθηκών. Αύριο θα του προσθέσω μιά σειρά LED γιά φως φεγγαριού. Μου έχει κάνει εντύπωση η απίστευτη κατασκευή του, και η προσοχή στην λεπτομέρεια.Τα ανεμιστηράκια επίσης εντελώς αθόρυβα. Οι λάμπες που επέλεξα να φορέσει είναι: ΑΤΙ Blue plus χ3 ΑΤΙ Aqua blue χ2 ΑΤΙ Actinic χ2 ΑΤΙ Purple plus χ1 Περισσότερες πληροφορίες εδω... http://coventryaquatics.com/marine-lightin...3cfd3373d2e4be9 να το χαιρεσαι Γιαννη,πιστευω οτι ειδες το φως το αληθινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 12 Φεβρουαρίου 2011 #236 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Καλορίζικο ! Είναι εξαιρετικό φωτιστικό , το έχω δει από κοντά , τα leds τα απέρριψες ? είναι στην ίδια κατηγορία τιμής νομίζω … Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #237 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Καλορίζικο ! Είναι εξαιρετικό φωτιστικό , το έχω δει από κοντά , τα leds τα απέρριψες ? είναι στην ίδια κατηγορία τιμής νομίζω … Ναι γιατί το ενυδρείο είναι πολύ βαθύ και δεν είμαι σίγουρος αν θα έκαναν καλή δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #238 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 να το χαιρεσαι Γιαννη,πιστευω οτι ειδες το φως το αληθινο Σε ευχαριστώ πολύ.....το φως το αληιθνό,θα το δείς και εσύ με το καλό γρήγορα,μαζί με κάποιον άλο απο εδω μέσα....ονόματα δεν λέμε!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 12 Φεβρουαρίου 2011 Author #239 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 μπραβο φιλε κουκλι ειναια!!!!!!!! φιλε μου με την δεη πως τα πας? ποσο σου ερχεται το κοστος του περιπου? Μακάρι να'ξερα πόσο είναι το κόστος μόνο του ενυδρείου σε ρεύμα, αφού το σπίτι είναι μεγάλο και απο την πρώτη στιγμή κανινικής κατοίκησης λειτούργησε και το ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZ3 12 Φεβρουαρίου 2011 #240 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Καλορίζικο ! και είναι τρομερό το ενυδρείο σου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Φεβρουαρίου 2011 #241 Share 12 Φεβρουαρίου 2011 Καλορίζικο και από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 22 Φεβρουαρίου 2011 Author #242 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Σε λίγες ημέρες απο σήμερα ο ύφαλος θα έχει την δυνατότητα προσομείωσης 24ώρου-Ανατολής-Δύσης-Εποχών-Κύκλο φεγγαριού,Καιρικών φαινομένων κ.λ.π. Αμεσα παραλαμβάνω τα εξής.... http://www.aquariumcomputer.com/System__E_...x_ii_light.html http://www.aquariumcomputer.com/System__E_.../led_lamps.html http://www.aquariumcomputer.com/System__E_...ccessories.html Έγινε επεξεργασία 22 Φεβρουαρίου 2011 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 22 Φεβρουαρίου 2011 #243 Share 22 Φεβρουαρίου 2011 Όμορφα πράγματα!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
POLYCHRONAKIS NIKOS 23 Φεβρουαρίου 2011 #244 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα πως είναι ο αυτοκράτορας,προσαρμόστηκε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 23 Φεβρουαρίου 2011 Author #245 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Το αυτοκράτωρα τον πούλησα σε κάποιον καλό μου, φίλο εδω στο Ναύπλιο που με είχε ζαλίσει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 23 Φεβρουαρίου 2011 #246 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Τον Profilux θα τον πάρεις απο Ελλάδα ή απο έξω? Μιλάμε για το πολύμπριζο με τον ενσωματομένο ελεγκτή ή για κάποιο άλλο όπως το profilux2 ή 3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 23 Φεβρουαρίου 2011 Author #247 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Τον Profilux θα τον πάρεις απο Ελλάδα ή απο έξω? Μιλάμε για το πολύμπριζο με τον ενσωματομένο ελεγκτή ή για κάποιο άλλο όπως το profilux2 ή 3? Απο Ελλάδα θα το αγοράσω ,μετά απο παραγγελία απο Γερμανία. Ναι ακριβώς γιά το πολύμπριζο μιλάμε με τον ελεγκτή, αφού ετσι και αλοιώς τα υπόλοιπα που προσφέρουν τα 2+3 τα έχω απο άλα μηχανάκια. Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2011 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 23 Φεβρουαρίου 2011 #248 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Καταπληκτική αγορά. Απο aquaristic? Θα πάρεις και τις μπάρες με τα led και το moonlight? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 23 Φεβρουαρίου 2011 Author #249 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 (edited) Καταπληκτική αγορά. Απο aquaristic? Θα πάρεις και τις μπάρες με τα led και το moonlight? Απο nemoworld.....φυσικά και την full μπάρα που τα κάνει όλα.Εαν δεν μου φτάσει μόνο η μία, μπορώ στην συνέχεια να προσθέσω και άλη μία. Έγινε επεξεργασία 23 Φεβρουαρίου 2011 - Big Blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 23 Φεβρουαρίου 2011 #250 Share 23 Φεβρουαρίου 2011 Κοιταξες καθόλου απο έξω? Στο aquaristic.net τα είχα δεί. Βεβαια η αλήθεια ειναι δεν ξερω απο τιμες τι παιζει στην Ελλάδα, μπορει να ειναι και τα ίδια. Το συγκεκριμένο το παιρνεις μόνο γαι ανατολή-δύση? Νομοζω οτι θελει Dimmable φωτιστικό για να παίξει τα άλλα προγράμματα. Εννοώ δεν ξερω αν μπορει να συνδεθει πάνω του το σωμα με τις ΜΗ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος