stormtrooper 7 Οκτωβρίου 2008 #1 Share 7 Οκτωβρίου 2008 Τί συμπαθείτε περισσότερο? Τα υπέροχα, πανέξυπνα και συμπαθέστατα σκυλάκια ή τις γάτες! Εντελώς αντικειμενικά (και φυσικά χωρίς ίχνος εμπάθειας) ψηφίζω ΣΚΥΛΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 7 Οκτωβρίου 2008 #2 Share 7 Οκτωβρίου 2008 Αν δεν "ανοιξεις" καποια κοντρα, δεν μπορεις να ησυχασεις;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 7 Οκτωβρίου 2008 #3 Share 7 Οκτωβρίου 2008 Ψηφιζω Σκυλο, αλλα ο σκυλος μου δεν συμφωνει και του αρεσουν οι γατες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 8 Οκτωβρίου 2008 #4 Share 8 Οκτωβρίου 2008 Εμένα μου αρέσουν τα ζώα με άποψη: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 8 Οκτωβρίου 2008 #5 Share 8 Οκτωβρίου 2008 και είμαι σίγουρος Νίκο ότι τα καθαρόαιμα σου αρέσουν και εσένα ακόμα και οι γάτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Οκτωβρίου 2008 Author #6 Share 8 Οκτωβρίου 2008 και είμαι σίγουρος Νίκο ότι τα καθαρόαιμα σου αρέσουν και εσένα ακόμα και οι γάτες Έτσι όπως το θέτεις... Μάλλον ναι! Τώρα που το σκέφτομαι, όσο μισώ τις γάτες, τόσο λατρεύω τα γατόψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 8 Οκτωβρίου 2008 #7 Share 8 Οκτωβρίου 2008 Έτσι όπως το θέτεις... Μάλλον ναι! Τώρα που το σκέφτομαι, όσο μισώ τις γάτες, τόσο λατρεύω τα γατόψαρα τώρα όπως τα λες μάλλον τα σκυλόψαρα πρέπει να λατρεύεις και όχι τα γατόψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 8 Οκτωβρίου 2008 #8 Share 8 Οκτωβρίου 2008 Σκυλάκια.. δεν ξέρω γιατί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 8 Οκτωβρίου 2008 #9 Share 8 Οκτωβρίου 2008 Σκυλάκια 4ever ΦΥΣΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 8 Οκτωβρίου 2008 #10 Share 8 Οκτωβρίου 2008 φυσικα και ειμαι υπερ των... lolcats οσοι δεν ξερουν τι ειναι τα lol cats δειτε το λινκ http://icanhascheezburger.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduraske-30 8 Οκτωβρίου 2008 #11 Share 8 Οκτωβρίου 2008 Παιδια και τα δυο εχουν την χαρη τους! Οι σκυλοι ειναι γνωστοι για την αφοσιωση τους και οι γατες για την εξυπναδα τους. Εγω ειχα γατα δυο φορες. Οχι οικοσιτη αλλα αδεσποτη η οποια κοιμοταν στην αυλη μου και οποτε την φωναζα οπου και αν ηταν ερχοταν σφαιρα! Και παλι ομως θελω ενα σκυλο! Ενα κουρτσχααρ! Καποια στιγμη θα το αποκτησω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 8 Οκτωβρίου 2008 #12 Share 8 Οκτωβρίου 2008 (edited) Παλαιότερα είχα γάτο, τώρα έχω δυο σκυλάκια.. Δεν μπορώ να διαλέξω μου αρέσουν εξίσου καί τα δύο Βάλτε και αυτή την επιλογή.. Έγινε επεξεργασία 8 Οκτωβρίου 2008 - elle Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 8 Οκτωβρίου 2008 #13 Share 8 Οκτωβρίου 2008 η 2η φωτο γιατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 8 Οκτωβρίου 2008 #14 Share 8 Οκτωβρίου 2008 Τι ενοείς ; Το crate τους ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 8 Οκτωβρίου 2008 #15 Share 8 Οκτωβρίου 2008 Τι ενοείς ; Το crate τους ; Δεν μπορω να βλεπω καγκελο Για τα ψαρογατα τωρα ..... αν ηταν κατι τετοιο δεν θα ελεγα οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 8 Οκτωβρίου 2008 #16 Share 8 Οκτωβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elle 8 Οκτωβρίου 2008 #17 Share 8 Οκτωβρίου 2008 (edited) Δεν μπορω να βλεπω καγκελο Για τα ψαρογατα τωρα ..... αν ηταν κατι τετοιο δεν θα ελεγα οχι. Δεν τις κλείνω ποτέ μέσα, απλά όταν θέλουν να ησυχάσουν ή να κοιμηθούν ( αν και προτιμούν τον καναπέ ) πηγαίνουν εκεί.. Είναι η φωλιά τους.. Η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή Απολαύστε σκυλόψαρο Έγινε επεξεργασία 8 Οκτωβρίου 2008 - elle Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 8 Οκτωβρίου 2008 #18 Share 8 Οκτωβρίου 2008 Δεν τις κλείνω ποτέ μέσα, απλά όταν θέλουν να ησυχάσουν ή να κοιμηθούν ( αν και προτιμούν τον καναπέ ) πηγαίνουν εκεί.. Είναι η φωλιά τους.. Η πόρτα του είναι πάντα ανοιχτή Απολαύστε σκυλόψαρο ολα τα λεφτα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 8 Οκτωβρίου 2008 #19 Share 8 Οκτωβρίου 2008 κουνελάκια, έτσι για πλάκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 8 Οκτωβρίου 2008 #20 Share 8 Οκτωβρίου 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Οκτωβρίου 2008 Author #21 Share 8 Οκτωβρίου 2008 κουνελάκια, έτσι για πλάκα... http://www.gma-nitsa.gr/cgi-bin/rec.pl?recp=539 Είχα την ψευδαίσθηση ότι θα μπορούσε να είναι ντέρμπυ αυτή η κόντρα, αλλά έκανα λάθος. Σε τσόντα φέρνει. Όσο για τους 2 ψηφίσατε τις ψωρόγατες, μείνετε ήσυχοι... δεν θα το πούμε σε κανέναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 8 Οκτωβρίου 2008 #22 Share 8 Οκτωβρίου 2008 ...και φυσικά, ο καθ' ένας απολαμβάνει τα κατοικίδια με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosg 8 Οκτωβρίου 2008 #23 Share 8 Οκτωβρίου 2008 καλοοοοο.... να ομολογησω οτι μικρος πεταγα δυναμυτακια και αστερακια ninja στις γατες....καποτε ειχα μια για μερικες ωρες...πηγα να την πλυνω με ξεσκισε και την εκανα frisby απο την ουρα .... .....απο τοτε σκυλος forever Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopa56 8 Οκτωβρίου 2008 #24 Share 8 Οκτωβρίου 2008 Να και το δικό μου σκυλόψαρο! Και το εννοώ, τσακίζει τις τροφές για τα ψάρια άμα τις βρει του χεριού του. Μου έχει κανει τα νεύρα σύρμα! Δεν τολμάω να ξεχάσω ψαροτροφή σε ακτίνα δράσης του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Οκτωβρίου 2008 Author #25 Share 8 Οκτωβρίου 2008 .....απο τοτε σκυλος forever Το ίδιο θα θέλουν και οι γάτες... πίστεψέ με! Εγώ μικρός τις έκλεινα μέσα στους κάδους σκουπιδιών όπου γευματίζανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts