johnxt660x 6 Οκτωβρίου 2008 #1 Share 6 Οκτωβρίου 2008 Γεια σας κι από εμένα. Εχω εδώ και 5 περίπου μήνες ενα reef 120 λίτρα(Juwell lido ο κύβος), με sub 45 λίτρων, και υπερχείλιση. Εχει μπει ζωντανός βράχος 20 κιλά. Skimmer jetstream schuran 120 1Turbelle Tunze 6025 για κυκλοφορία Κυκλοφορητής Eheim 3000 compact. Φωτιστικό MH 150 w Πολύ σύντομα θα ανεβάσω κ φωτό. Κ μετά θα σας ζαλίσω με τις απορίες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 6 Οκτωβρίου 2008 #2 Share 6 Οκτωβρίου 2008 καλωσόρισες στο aquazone !!! το ενυδρείο σου θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον περιμένουμε φωτογραφίες και μια μικρή παρουσίαση καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 6 Οκτωβρίου 2008 #3 Share 6 Οκτωβρίου 2008 Ξεκινάμε καλά βλέπω!!!! Για γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος για το setup... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 7 Οκτωβρίου 2008 #4 Share 7 Οκτωβρίου 2008 Καλώς όρισες στο forum μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 7 Οκτωβρίου 2008 #5 Share 7 Οκτωβρίου 2008 καλώς ήρθες στην θαλασσινή μας παρέα............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος