sonyericsson 6 Οκτωβρίου 2008 #1 Share 6 Οκτωβρίου 2008 Γενικά,ακούω από πολλούς ότι όταν καθαρίζεις το χαλίκι ή την άμμο που πρόκειται να μπει στο ενυδρείο,πρέπει να βάζεις αντιχλώριο.Σε τι χρησιμεύει το αντιχλώριο στον καθαρισμό υποστρώματος;Δεν είναι μόνο για να αποδεσμέυει τα βαρέα μέταλλα και το χλώριο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 6 Οκτωβρίου 2008 #2 Share 6 Οκτωβρίου 2008 αυτο παλι απο σενα το ακουω...... δεν το εχω ξανακουσει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 6 Οκτωβρίου 2008 #3 Share 6 Οκτωβρίου 2008 Άλλο πάλι και αυτό! Μήπως πριν το αντιχλώριο το έχουν ξεπλύνει - βουτήξει σε χλωρίνη;;; Αλλά το χαλίκι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 7 Οκτωβρίου 2008 #4 Share 7 Οκτωβρίου 2008 Το χαλικι το πλενεις με χλιαρο νερο,δεν χρειαζεται αντιχλωριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argiris93 7 Οκτωβρίου 2008 #5 Share 7 Οκτωβρίου 2008 Έχω ακούσει ότι αφού πλυθεί σε χλιαρό νερό του δικτύου (που περιέχει απο μόνο του χλώριο) να ξεπλένεται σε μια λεκάνη με νερό με αντιχλώριο, έτσι ώστε όταν το χαλίκι μπει στο ενυδρείο να μην έχει ίχνος χλωρίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 7 Οκτωβρίου 2008 #6 Share 7 Οκτωβρίου 2008 Έχω ακούσει ότι αφού πλυθεί σε χλιαρό νερό του δικτύου (που περιέχει απο μόνο του χλώριο) να ξεπλένεται σε μια λεκάνη με νερό με αντιχλώριο, έτσι ώστε όταν το χαλίκι μπει στο ενυδρείο να μην έχει ίχνος χλωρίου. το χαλικι δεν χρειαζεται ξεπλυμα με αντιχλωριο.απλα το ξεπλενουμε με χλιαρο νερο.η ποσοτητα χλωριου που κραταει το χαλικι μετα το ξεπλυμα ειναι μηδαμινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonyericsson 7 Οκτωβρίου 2008 Author #7 Share 7 Οκτωβρίου 2008 Εμένα μου το είπαν εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argiris93 7 Οκτωβρίου 2008 #8 Share 7 Οκτωβρίου 2008 Εμένα μου το είπαν εδώ. Ακριβώς. Κι εγώ εδώ το είδα αλλά δεν θυμόμουν που να το ξαναβρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος