trospe 4 Οκτωβρίου 2008 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2008 Καλημέρα σε όλους. Εχω αρχίσει να στρώνω ενα RIO 180 lt εδώ και μια εβδομάδα.Φυσικά οι τιμές της αμμωνίας είναι ακόμη στα ύψη.Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι οι τιμές του ph 8 ,gh 8 (και της βρύσης το ίδιο ).Πως θα μπορούσα να ρίξω το ph στο 6.5 - 7 ? Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 4 Οκτωβρίου 2008 #2 Share 4 Οκτωβρίου 2008 (edited) Εφτασεεεε: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=64 Έγινε επεξεργασία 4 Οκτωβρίου 2008 - Thodwrhs Link to comment Share on other sites More sharing options...
trospe 4 Οκτωβρίου 2008 Author #3 Share 4 Οκτωβρίου 2008 Εφτασεεεε: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=64 Thanks! Μόνο με τύρφη γίνεται τίποτα,γιατί ακόμα δεν υπάρχουν αρκετά euroπουλα για Α.Ο και παροχή CO2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheяish™ 4 Οκτωβρίου 2008 #4 Share 4 Οκτωβρίου 2008 Γινεται μην φανταστεις τρελα πραγματα ομως. Προτιμησε να παρεις μια Α/Ο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Οκτωβρίου 2008 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2008 θα επαναλαβω οτι το πεχα το ριχνουμε με τη χρηση τυρφης η παροχη διοξειδιου του ανθρακα,ενω το νερο το μαλακωνουμε με τη χρηση νερου απο αντιστροφη οσμωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 5 Οκτωβρίου 2008 #6 Share 5 Οκτωβρίου 2008 εγω φιλε trospe λογω του οτι ακομα δεν πηρα α/ο χρησιμοποιω στις αλλαγες νερου 70% νερο απιονισμενο(δια της αντιστροφης οσμωσης και οχι απλα απιονισμενο)και 30% νερο βρυσης.ετσι εχω ριξει και το ph και την gh.απιονισμενο δια της αντιστροφης οσμωσης βρισκω στα σουπερ μαρκετ μασουτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 5 Οκτωβρίου 2008 #7 Share 5 Οκτωβρίου 2008 απιονισμενο δια της αντιστροφης οσμωσης βρισκω στα σουπερ μαρκετ μασουτης ...και παλι μην το προτιμας.τετοια νερα εχουν φτιαχτει για σιδερα κλπ,και οχι για ζωντανους οργανισμους,ασε που πολλες φορες εχει αποδειχθει οτι δεν περιεχουν αυτο που διαφημιζουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 5 Οκτωβρίου 2008 #8 Share 5 Οκτωβρίου 2008 ...και παλι μην το προτιμας.τετοια νερα εχουν φτιαχτει για σιδερα κλπ,και οχι για ζωντανους οργανισμους,ασε που πολλες φορες εχει αποδειχθει οτι δεν περιεχουν αυτο που διαφημιζουν.... συμφωνω klaz αλλα μεχρι να αγορασουμε α/ο ειναι πιστευω προτιμοτερο απ το νερο της βρυσης οπου θα χρειαστει χιλια δυο ζουμια για τις επιθυμητες παραμετρους νερου.ενω με το απιονισμενο εγω προσωπικα μονο ιχνοστοιχεια προσθετω.σιγουρα ομως η α/ο ειναι οτι καλυτερο για ενα ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
trospe 5 Οκτωβρίου 2008 Author #9 Share 5 Οκτωβρίου 2008 Εχω διαβάσει οτι και τα ξύλα βοηθάνε στο να πέσει το ph. Ισχύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 5 Οκτωβρίου 2008 #10 Share 5 Οκτωβρίου 2008 Βοηθούν με όλοι την ένια της λέξεως, δεν κάνουν θαύματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος