andrikos 1 Οκτωβρίου 2008 #1 Share 1 Οκτωβρίου 2008 (edited) Καλημέρα σε όλους!!! Δεν άντεξα να περιμένω για κανονική παρουσίαση...μου βγήκε και η πίστη μεχρι τώρα και είπα να σας δώσω ένα μικρό κομμάτι της μέχρι τώρα προετοιμασίας Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2008 - andrikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 1 Οκτωβρίου 2008 #2 Share 1 Οκτωβρίου 2008 Το στήσιμο ενός νέου ενυδρείου είναι μια από της καλλίτερες στιγμές του χόμπι. απόλαυσε το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 1 Οκτωβρίου 2008 #3 Share 1 Οκτωβρίου 2008 Άψογος! Αυτές οι παρουσιάσεις μου αρέσουν, να τα βλέπουμε όλα! Επίσης μαρτύρα που βρήκες τα ξύλα, είναι τα πιό ωραία που έχω δεί σε ενυδρείο, ούτε κοψίματα να φαίνονται και να φαίνεται σαν κανονική κανονική ρίζα! Και πάλι μπράβο ,καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 1 Οκτωβρίου 2008 #4 Share 1 Οκτωβρίου 2008 (edited) ελα ρε φιλε καταφερες και χωρεσες σε αυτοκινητο το 400αρι; ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2008 - orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 1 Οκτωβρίου 2008 #5 Share 1 Οκτωβρίου 2008 Πραγματικα τετοιες παρουσιασεις μου αρεσουν πολυ που δειχνουν ολη την διαδικασια πιστευω οτι ειναι η ομορφοτερη διαδικασια στο χομπι και περιμενουμε και αλλο φωτογραφικο υλικο.Πολλα μπραβο και ελπιζω να το θαυμασω και απο κοντα. Σχετικα με την ατυχια που ειχες πιστευω οτι μες στην ατυχια σου ησουν τυχερος που το ειδες νωρις.Προτεινω να το αδειασεις να κολλησεις κοντρες οπως σου ειπαν τα παιδια στο αλλο ποστ και θα ειναι μια χαρα.Καλη συνεχεια και περιμενουμε εξελιξεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 1 Οκτωβρίου 2008 #6 Share 1 Οκτωβρίου 2008 ελα ρε φιλε καταφερες και χωρεσες σε αυτοκινητο το 400αρι; ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 1 Οκτωβρίου 2008 #7 Share 1 Οκτωβρίου 2008 Καλη συνεχεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 2 Οκτωβρίου 2008 Author #8 Share 2 Οκτωβρίου 2008 Κάλιο αργα παρά ποτέ...κι εγώ δεν τα πίστευα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 2 Οκτωβρίου 2008 #9 Share 2 Οκτωβρίου 2008 αντρέα ο bob σε γυρέυει(το ματόχαντρο ψάχνει)!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 2 Οκτωβρίου 2008 Author #10 Share 2 Οκτωβρίου 2008 (edited) αντρέα ο bob σε γυρέυει(το ματόχαντρο ψάχνει)!!!!! Το ματόχαντρο κατοχυρώθηκε...δεν το αποχωρίζομαι με τίποτα Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2008 - andrikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Οκτωβρίου 2008 #11 Share 2 Οκτωβρίου 2008 Κάλιο αργα παρά ποτέ...κι εγώ δεν τα πίστευα Κακωωωωωωως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salvator_v 4 Οκτωβρίου 2008 #12 Share 4 Οκτωβρίου 2008 Κάλιο αργα παρά ποτέ...κι εγώ δεν τα πίστευα Μα τι λες τώρα... είναι γνωστές οι ιδιότητες του σκόρδου! Κάνει ωραίο το τζατζίκι, ρίχνει την πίεση, διώχνει τα κακά πνέυματα και ενδείκνυται ιδιαίτερα σε δισκοενυδρεία γιατί ανοίγει την όρεξη στους δίσκους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 4 Οκτωβρίου 2008 #13 Share 4 Οκτωβρίου 2008 ΧΧΧΧΧΚ, ΦΤΟΥΟΥΟΥ! να μη το βασκάνουμε! (και το 'χα τύψεις ρε γμτ γιατί μου άρεσε πολύ... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Οκτωβρίου 2008 #14 Share 4 Οκτωβρίου 2008 με το καλο να το χαρεις..!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 5 Οκτωβρίου 2008 #15 Share 5 Οκτωβρίου 2008 Το βλέπω και λιώνω!!! Μπράβο φίλε adriko!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 5 Οκτωβρίου 2008 #16 Share 5 Οκτωβρίου 2008 Θα βαλεις καμμια φωτογραφια, η περιμενεις να σε παρακαλεσουμε;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 6 Οκτωβρίου 2008 #17 Share 6 Οκτωβρίου 2008 Τέλειο περιμένουμε και άλλες φωτογραφίες μόλις τελειώσεις. Αυτά βλέπω και τρελαίνομαι μέχρι να έρθει και το δικό μου είδη ετοιμάζω τις παρουσιάσεις για τις ιδιοκατασκευές . Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 6 Οκτωβρίου 2008 Author #18 Share 6 Οκτωβρίου 2008 Θα βαλεις καμμια φωτογραφια, η περιμενεις να σε παρακαλεσουμε;; Θελω κι εγω τα παρακάλια μου..τι ετσι; Φωτογραφιες θα μπουν συντομα μετα την προσαρμογή των καινουργιων................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 6 Οκτωβρίου 2008 #19 Share 6 Οκτωβρίου 2008 Θελω κι εγω τα παρακάλια μου..τι ετσι; Φωτογραφιες θα μπουν συντομα μετα την προσαρμογή των καινουργιων................. Καλα σε ειχα παρει χαμπαρι εγω (ακρατητε)!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 6 Οκτωβρίου 2008 #20 Share 6 Οκτωβρίου 2008 [..] μετα την προσαρμογή των καινουργιων................. ...σκόρδων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 22 Οκτωβρίου 2008 Author #21 Share 22 Οκτωβρίου 2008 Πάρτε μερικές τελευταίες...ετσι για το καλό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 22 Οκτωβρίου 2008 #22 Share 22 Οκτωβρίου 2008 Αντε και μπαμπάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
fake_gio 22 Οκτωβρίου 2008 #23 Share 22 Οκτωβρίου 2008 Απιστευτα ομορφοοοο!!!!!! Μου αρεσει πολυ ο φωτισμος.... Αντε να δεις και πιτσιρικια Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 22 Οκτωβρίου 2008 Author #24 Share 22 Οκτωβρίου 2008 Απιστευτα ομορφοοοο!!!!!! Μου αρεσει πολυ ο φωτισμος.... Αντε να δεις και πιτσιρικια Απο αυγουλάκια αλλο τίποτα (2 ζευγάρια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosg 22 Οκτωβρίου 2008 #25 Share 22 Οκτωβρίου 2008 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος