jasonation 30 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 30 Σεπτεμβρίου 2008 πως σας φαινεται η ιδεα, ναβγαλω την αντλια του σκιμμερ μου και στην θεση της να βαλω την εξοδο του εξωτερικου φιλτρου δεν το λεω για καλυτερο νερο,αλλα για εξοικονομηση χωρου μιας και τo v2 εχει και μεγαλη αντλια,και θα μου μεινει και ενας κυκλοφορητης.... τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 30 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 30 Σεπτεμβρίου 2008 Θα δουλεύει?? Και αν ναι, για πόσο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 30 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Share 30 Σεπτεμβρίου 2008 πως σας φαινεται η ιδεα, ναβγαλω την αντλια του σκιμμερ μου και στην θεση της να βαλω την εξοδο του εξωτερικου φιλτρου δεν το λεω για καλυτερο νερο,αλλα για εξοικονομηση χωρου μιας και τo v2 εχει και μεγαλη αντλια,και θα μου μεινει και ενας κυκλοφορητης.... τι λετε? Η ροη ειναι ιδια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk 30 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 30 Σεπτεμβρίου 2008 πως σας φαινεται η ιδεα, ναβγαλω την αντλια του σκιμμερ μου και στην θεση της να βαλω την εξοδο του εξωτερικου φιλτρου δεν το λεω για καλυτερο νερο,αλλα για εξοικονομηση χωρου μιας και τo v2 εχει και μεγαλη αντλια,και θα μου μεινει και ενας κυκλοφορητης.... τι λετε? δεν θα δουλευει το skimmer μια που η φτερωτη τις αντλιας του ειναι ακιδωτη για την παραγωγη φυσαλιδων με εισαγωγη αερα. πως θα δουλεψει χωρις αντλια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 30 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 30 Σεπτεμβρίου 2008 δεν το βλεπω να στεκει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 30 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 30 Σεπτεμβρίου 2008 δεν θα δουλευει το skimmer μια που η φτερωτη τις αντλιας του ειναι ακιδωτη για την παραγωγη φυσαλιδων με εισαγωγη αερα. πως θα δουλεψει χωρις αντλια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonation 30 Σεπτεμβρίου 2008 Author #7 Share 30 Σεπτεμβρίου 2008 ok akyro........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος