satrianius 28 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 28 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί εδω και πολλές βδομάδες το ένα απο τα έξι δισκάκια δεν αγγίζει καθόλου τροφή? Ταίζω tetra prima. Το ψάρι έχει παραμείνει μικρό, δεν έχει εξωτερικά κάτι περίεργο, η συμπεριφορά του είναι όπως και των υπολοίπων ψαριών, όταν ρίχνω τροφή τρέχει κι αυτό μαζί με τα άλλα, την ακολουθεί απο πίσω αλλά δεν την αγγίζει. UV δουλεύει φούλ, μετρήσεις κλπ οκ. Αύξησα την θερμοκρασία με τον καιρό στους 34(φυτά δεν έχω) μπάς και πεινάσει λόγω μεταβολισμού αλλά το ίδιο που του έκανε. Καμία διαφορά. Άλλο ένα που είχε παρόμοια συμπεριφορά το ξεπέρασε σε 2-3 μέρες. Να προσθέσω οτι το βλέπω που και που να τσιμπάει καφέ άλγη απο τα ξύλα. Απορώ πως ζει ακόμη.. Τι είναι...φακίρης? Έγινε επεξεργασία 28 Σεπτεμβρίου 2008 - satrianius Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 28 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 28 Σεπτεμβρίου 2008 Την θερμοκρασια ποσο καιρο την ειχες στους 34?Οι δισκος σου που δεν τρωει ειναι ο δισκος που τρωει τις σφαλιαρες απο το κοπαδι?Μην εχεις παρατηρησει συμπεριφορα την ωρα που παει να φαει και αυτος να τον διωχνουν οι αλλοι?Καθως επισης εχεις παρατηρησει τα κοπρανα του αν ειναι κανονικα ή σαν λευκες κλωστες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 28 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Share 28 Σεπτεμβρίου 2008 συμβαινει αρκετες φορες κατι τετοιο.... μην ανυσηχεις ακομη.... δοκιμασε με κανα κατεψυγμενο κοκκινο σκουλικι για δελεαρ,βαλε σκορδοζουμο στην τροφη,και ξαναπαρατηρησε το.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
satrianius 28 Σεπτεμβρίου 2008 Author #4 Share 28 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) Σε οτι αφορά σφαλιάρες κλπ, είναι μεν το πιο μικρόσωμο (αφού δεν τρώει) αλλά του δίνονται άπειρες ευκαιρίες να γραπώσει τροφή. Τις περισσοτερες φορές περνάει κυριολεκτικά απο μπροστά του και θα μπορούσε να φάει ανενόχλητο όπως επίσης και απο κάποια σημεία του ενυδρείου που αν το εκμεταλλευτεί θα φάει του σκασμού πρίν τον πάρουν χαμπάρι οι υπόλοιποι. Την θερμοκρασία την είχα στους 34 για πάνω απο βδομάδα. Τώρα είναι στους 32. Έχω και τα γατόψαρα βλέπετε. Ρίχνω σε διαφορετικά σημεία ώστε να πλακώνονται μεταξύ τους όσο το δυνατόν λιγότερο. Να επισημάνω οτι όταν δεν ρίχνω τροφή είναι όλοι μαζί κοπαδάκι, μαζί αγαπημένοι και το...ανορεξικό. Θα ρίξω κανα κόκκινο σκουλικάκι σε λίγο να δω αν θα φάει. Έγινε επεξεργασία 28 Σεπτεμβρίου 2008 - satrianius Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 28 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μονο μια τροφη τα ταιζεις;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosg 29 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 29 Σεπτεμβρίου 2008 και εμενα το ειχε παθει, ηταν Φακιρης !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 6 Οκτωβρίου 2008 #7 Share 6 Οκτωβρίου 2008 Κανα νεο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
satrianius 19 Νοεμβρίου 2008 Author #8 Share 19 Νοεμβρίου 2008 Πω πω έχω όμως κάτι αντανακλαστικά στις απαντήσεις μου ε? Να σου πω Νιντάλ τα ίδια μου φαίνεται το ψάρι κι όμως ακόμη ζεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 19 Νοεμβρίου 2008 #9 Share 19 Νοεμβρίου 2008 ρίξε όπως σου είπαν ήδη καμιά άλλη σε είδος τροφη πχ.φυλλαράκια- αρτεμια - σκουλικάκι κατεψυγμένο - καρδούλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος