Νανσυ 27 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 γεια σας κ παλι.σημερα το πρωι ξυπνωντας τι βρηκα στο δωματιο μου?ενα ενυδρειο 120 λιτρων δωρο απο τον αδερφο μου......και τωρα,επειδη ειμαι αρχαρια,ιδου η απορια...κοινωνικο,με υφαλμυρο ή θαλασσινο ενυδρειο?τι διαφορες εχουν,τι απαιτησεις κ ποιο περισσοτερες επιλογες??help Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 καλημερα και με γειες..!!!! στην θεση σου θα ξεκινουσα διαβασμα εντατικο,και θα το εκανα κοινωνικο γλυκου νερου. καλη συνεχεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νανσυ 27 Σεπτεμβρίου 2008 Author #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 λες?το θαλασσινο δεν ειναι πιο ομορφο?ή οχι?στο υφαλμυρο βαζεις ψαρια θαλασσινου ή γλυκου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 υφαλμυρο γινεται με ψαρια γλυκου νερου,και οπως επισης ακομη δεν σου <συστηνω το θαλασσινο γιατι απλα θελει λιγουλακι περισσοτερη εμπειρια.καλο ειναι να αρχισεις το διαβασμα ξεκινωντας απο ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νανσυ 29 Σεπτεμβρίου 2008 Author #5 Share 29 Σεπτεμβρίου 2008 βρηκα στο ιντερνετ τα puffer γλυκου νερου..σε 120 λιτρα συμβιωνουν με αλλα ψαρια?αν ναι με ποια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος