natassa 26 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) Σας παρουσιάζω και γώ το καμάρι μου 20lt, με κατοίκους 6 red cherry και 5 red crystal shrimps. Σκόπος μου η αναπαραγώγη. Οσοι πιστοί προσέλθετε..... Έγινε επεξεργασία 26 Σεπτεμβρίου 2008 - natassa Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2008 superrrrrrr!!!!! ο επιγειος παραδεισος της γαριδας...!!! πολυ καλο το project. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 26 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2008 Σας παρουσιάζω και γώ το καμάρι μου 20lt, με κατοίκους 6 red cherry και 5 red crystal shrimps. Σκόπος μου η αναπαραγώγη. Οσοι πιστοί προσέλθετε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 26 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2008 Oμορφο!!! καλη συνεχεια στην αναπαραγωγη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 27 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατι δεν ανοιγει σε μεγαλη φωτογραφια να το δω καλα και φαινεται οτι ειναι ομορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 27 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 Καλώς όρισες στο forum μας!! Πολύ ωραίο δείχνει το ενυδρείο σου ...από τη μικροσκοπική φωτογραφία. Προσπάθησε να βάλεις μια νέα , διαστάσεων περίπου 800Χ600 με τη διαδικασία των συνημμένων αρχείων, για να το θαυμάσουμε καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 27 Σεπτεμβρίου 2008 #7 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 Φαινετε φανταστικο!!!Αντε με το καλο και γεννες!!! Βαλε ομως και μερικες μεγαλυτερες φωτο να το χαρουμε καλυτερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natassa 27 Σεπτεμβρίου 2008 Author #8 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 Για δείτε και δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 27 Σεπτεμβρίου 2008 #9 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) Τωρα πια φαινετε ακομα ποσο πανεμορφο ειναι!!! Αχ αυτες οι γαριδες,σπιτια χαλανε ή μαλλον επιπλα Έγινε επεξεργασία 27 Σεπτεμβρίου 2008 - Thodwrhs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kisifer 27 Σεπτεμβρίου 2008 #10 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ όμορφο το γαριδοενυδρείο. Καλές αναπαραγωγές Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 27 Σεπτεμβρίου 2008 #11 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα είδαμε το φως το αληθινό. Συγχαρητήρια!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 27 Σεπτεμβρίου 2008 #12 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 πολύ προτότυπο το ενυδρείο σου!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΕΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natassa 27 Σεπτεμβρίου 2008 Author #13 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Πραγματικά οι γαριδούλες με έχουν τρελάνει είναι αξιαγάπιτες, περιμένω να δώ και τα μωρά τους. Τις προσέχω σας τα μάτια μου! Διάβασα πολύ για αυτές κα πιστεύω πως έχω διαμορφώσει ένα σωστό απο άποψη συνθικών περιβάλλον. Θα παρακαλούσα όμως όσους γνωρίζουν περισσότερα για την αναπαραγωγή αυτών των ΝΑΝΟ γαρίδων να μας δώσουν τα φώτα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 27 Σεπτεμβρίου 2008 #14 Share 27 Σεπτεμβρίου 2008 Για δείτε και δω. Πολύ όμορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 28 Σεπτεμβρίου 2008 #15 Share 28 Σεπτεμβρίου 2008 παρα πολυ ομορφο!! συγχαρητηρια!! μια μικρη παρατηρηση. μπροστα δεξια ειναι anubia το φυτο? αν ναι καλυτερα να τη βγαλεις κ να τη δεσεις σε ενα ξυλο. μπορει να σαπισει οταν ειναι φυτεμενη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 28 Σεπτεμβρίου 2008 #16 Share 28 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο natassa, πολύ όμορφο το αποτέλεσμα... Δυστυχώς δε γνωρίζω και πολλά για τις γαρίδες ώστε να σε βοηθήσω, αλλά είμαι σίγουρος ότι με το διάβασμα και το σερφάρισμα στο internet που έκανες, έχεις καλυφθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό. Όσο για την ανούμπια (αν πράγματι είναι τέτοια) μπορείς είτε όπως πολύ σωστά σου είπε ο antonis t83 να την δέσεις στερεά (αλλά όχι πάρα πολύ σφιχτά και την τραυματήσεις) σε ένα ξύλο ή πέτρα μέχρι να πιαστεί μόνη της, ή αν δε θές να την αλλάξεις θέση, να την τραβήξεις ελαφρά προς τα επάνω ώστε να μείνει ακάλυπτος από την άμμο ο κορμός από όπου βγαίνουν τα φύλλα και το φυτό να κρατηθεί στη θέση του από τα ριζίδια τα οποία θα είναι φυσικά μέσα στην άμμο. Και πάλι μπράβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 28 Σεπτεμβρίου 2008 #17 Share 28 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) Μπράβο Νατάσα, με σωστό τάισμα και μπόλικα φυτά για να βόσκούν τα μικρά, θα σου πολλαπλασιατούν πολύ γρήγορα. Καλό είναι που και που να τους δίνεις λίγο κολοκυθάκι, αγγουράκι και ζεματισμένο μαρούλι. Έγινε επεξεργασία 28 Σεπτεμβρίου 2008 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagosg 28 Σεπτεμβρίου 2008 #18 Share 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ειδες?...Αν εχει ο ανθρωπος γουστο κανει θαυματα και σε 20 λιτρα..ΑΠΙΘΑΝΟ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tags 29 Σεπτεμβρίου 2008 #19 Share 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο!!!! πολύ όμορφο το γαριδοενυδρειο σου. Τους σωλήνες τους χρησιμοποιούν οι γαριδες σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
natassa 29 Σεπτεμβρίου 2008 Author #20 Share 29 Σεπτεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Όσον αφορά το φυτό, ναι είναι ένα είδος anudia το οποίο μου είπαν απο το petshop πως και φυτεμένο δεν θα έχει πρόβλημα. Θα ακολουθήσω όμως τη συμβουλή σας και θα την πιάσω πάνω στο ξύλο. Ναι ο σωλήνας βοηθάει σαν κρυψώνα για την αλλαγή του δέρματος και κυρίως σαν απομόνωση για να φάνε ήσυχες χωρις κυνηγητό. Θα βάλω και νέες foto για περισσότερες συμβουλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Σεπτεμβρίου 2008 #21 Share 29 Σεπτεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Όσον αφορά το φυτό, ναι είναι ένα είδος anudia το οποίο μου είπαν απο το petshop πως και φυτεμένο δεν θα έχει πρόβλημα. Θα ακολουθήσω όμως τη συμβουλή σας και θα την πιάσω πάνω στο ξύλο. Ναι ο σωλήνας βοηθάει σαν κρυψώνα για την αλλαγή του δέρματος και κυρίως σαν απομόνωση για να φάνε ήσυχες χωρις κυνηγητό. Θα βάλω και νέες foto για περισσότερες συμβουλές. Το ριζωμα πρεπει να ειναι εξω απο το βυθο. Ο οριζοντιος πρασινος κορμος δηλαδη, στη φωτο. Και τα ριζιδια απο κατω, πηγαινουν και μπαινουν μονα τους στο βυθο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
natassa 30 Σεπτεμβρίου 2008 Author #22 Share 30 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά ήταω πολύ δύσκολο να βγάλω το ξύλο για να πιάσω πάνω την anubia, οι γαριδούλες είναι παντού και φοβάμαι πως βγάζοντας και βάζοντας το ξύλο θα τραυματήσω κάποια. Ετσι λοιπόν δεν μετακίνησα το φυτό απλά άφησα έξω τον κορμό όπως με συμβουλέψατε. Τα ευχάριστα νέα είναι πως πολλές απο τις μικρές μου έχουν <<σέλλα>> που σημαίνει πως σε λίγο καιρό θα μπορώ να διακρίνω τα αυγά στην ουρά τους. Ας ελπίσουμε πως όλα θα πανε καλά!! Ευχαριστώ όλους σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 30 Σεπτεμβρίου 2008 #23 Share 30 Σεπτεμβρίου 2008 Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου... Θα ηθελα να προσθέσω οτι θα μπορουσες να βαλεις πολυ λιγοτερο χαλικακι στο βυθο ωστε να κερδισεις περισσοτερα λιτρα νερου. Επίσεις τα φυτα γρηγορης αναπτυξης δεν ενδυκνονται για γαριδοενυδρεια γιατι ανταγωνιζονται χρησιμους μικροοργανισμους, αλγες κλπ που ειναι η τροφη των γαριδων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natassa 30 Σεπτεμβρίου 2008 Author #24 Share 30 Σεπτεμβρίου 2008 Τα φυτά που έχω μέσα είναι: 1 anubia 1 cladophora gega gropila (moss ball πολύ αργή ανάπτυξη) + 1 σε χαλί πάνω στο ξύλο (δεν το έχω δέσει) 1 vallisneria (δεν ξέρω πoιά ακρηβώς είναι) 3 κλαδάκια κερατόφυλλο 1 μπάλα με java moss που επιπλέει Να βγάλω κάποιο απο αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 30 Σεπτεμβρίου 2008 #25 Share 30 Σεπτεμβρίου 2008 Προσωπικα θα εβγαζα την βαλισνερια και το κερατοφυλλο. Επισης να ξερεις οτι οι γαριδες τρελαινονται για ενα βυθο σκεπασμενο με φυλλα πχ βελανιδιας. ΠΡΟΣΟΧΗ: τα φυλλα πρεπει να μουλιασουν μερικες μερες ωστε να διωξουν ολη τη μαυριλα που βγαζουν γιατι ενοχλει ΠΟΛΥ τις γαριδες... ΥΓ: Το αργότερο μεχρι το Σαββατοκυριακο θα ανεβασω φωτο και απο τα δικα μου γαριδοενυδρεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος