stormtrooper 25 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορεί κάποιος με βεβαιότητα να μου πει ποιο Ancistrus είναι αυτό των φωτογραφιών? Έχω την εντύπωση πως είναι αυτό, αλλά δεν είμαι σίγουρος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 25 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορεί κάποιος με βεβαιότητα να μου πει ποιο Ancistrus είναι αυτό των φωτογραφιών? Έχω την εντύπωση πως είναι αυτό, αλλά δεν είμαι σίγουρος! Αυτό είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 Πανεμορφος. Αυτος πρεπει να ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Σεπτεμβρίου 2008 Author #4 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 Πανεμορφος. Αυτος πρεπει να ειναι Ενδιαφέρεσαι για ζευγαράκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 Ενδιαφέρεσαι για ζευγαράκι? Γιατι με μπριζωνεις? Δεν θελω να φορτωσω το ενυδρειο. Αν γινει καποια αλλαγη στη συνθεση και εχεις ακομα βλεπουμε. Ασε που καποιος φιλος θελει να ξεκινησει αναπαραγωγη zebra και θα μου δωσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Σεπτεμβρίου 2008 Author #6 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 καποιος φιλος θελει να ξεκινησει αναπαραγωγη zebra και θα μου δωσει. @$#%@^%#$!(@&%@$#^!$$!#@%$#^!$$!^#%$#$%!^!$$!!!!@#^#^&@#%@$#^#^#^^@%@$! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Σεπτεμβρίου 2008 #7 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 @$#%@^%#$!(@&%@$#^!$$!#@%$#^!$$!^#%$#$%!^!$$!!!!@#^#^&@#%@$#^#^#^^@%@$! Προς το παρων ασχολειται με γαριδες ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Σεπτεμβρίου 2008 Author #8 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 Προς το παρων ασχολειται με γαριδες ομως ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!! Έτσι μάλιστα... ok, κάτι θα κάνουμε και για 'σένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Σεπτεμβρίου 2008 #9 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 θα παρω δωρο και μισο κιλο εντομα και ζωυφια μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος