ΤΑΣΟΣ-ΜΑΙΡΗ 24 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2008 ΕΧΩ ΔΥΟ ΕΝΥΔΡΕΙΑ 120ΑΡΙΑ CARREFOUR. TO ENA ME ΤΡΟΠΙΚΑ (ΤΙΓΡΑΚΙΑ , ΡΑΜΙΡΕΖΙ , ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΥΦΤΗ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ 4 ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ + ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΥΧΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ... ΤΑ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ (ΔΟΥΛΕΙΑ) ΑΝ ΤΟΛΜΙΣΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΦΩΣ... ΧΑΝΩ ΤΑ ΨΑΡΙΑ... ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΜΕ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΜΕ ΜΕΤΡΙΟ ΦΩΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ (ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ) ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 24 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 24 Σεπτεμβρίου 2008 Η συμβουλή είναι απλή και σίγουρη, αγοράζεις με 6 ευρώ έναν απλό χρονοδιακόπτη (ζήτα αθόρυβο ) από ηλεκτρολογικά και ρυθμίζεις το φως να ανάβει 8-11 ώρες, επίσης αν βάλεις φυτά ή και κάποια ξύλα για κρυψώνες, θα είναι ακόμα καλύτερο για τα ψαράκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 24 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Share 24 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) Η συμβουλή είναι απλή και σίγουρη, αγοράζεις με 6 ευρώ έναν απλό χρονοδιακόπτη (ζήτα αθόρυβο ) από ηλεκτρολογικά και ρυθμίζεις το φως να ανάβει 8-11 ώρες, επίσης αν βάλεις φυτά ή και κάποια ξύλα για κρυψώνες, θα είναι ακόμα καλύτερο για τα ψαράκια. praktiker χρονοδιακόπτη με προγραμματα 8 ευρώ Έγινε επεξεργασία 24 Σεπτεμβρίου 2008 - teodkats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moutralewn 25 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 praktiker χρονοδιακόπτη με προγραμματα 8 ευρώ Ηλεκτρονικός και αθόρυβος Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 25 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 25 Σεπτεμβρίου 2008 Θα συμπληρωσω οτι ηλεκτρονικους αθορυβους χρονοδιακοπτες εχει και το καρφουρ. Δεν κανω διαφημηση απλα μηπως τους εξυπηρετει περισσπτερο αυτο απο θεμα αποστασης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος