Guest dpaschalis 23 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 23 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω δει στο internet το background της pangea και εχω παθει πλακα πιο συγκεκριμενα θελω το rocky IV www.pangearocks.com μηπως ξερει κανενας απο που μπορω να το προμηθευτω? επικοινωνησα και με καταστημα στην αμερικη αλλα δεν στελνουν ευρωπη το περιεργο ειναι οτι η εταιρια ειναι στη Δανια τους εστειλα email στα αγγλικα αλλα δεν μου εχουν απαντησει μηπως μπορει κανεις να με βοηθησει Ευχαριστω Πασχαλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dpaschalis 29 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως τουλαχιστον υπαρχει κανενας που μιλαει δανεζικα να με βοηθησει να επικοινονησω με ενα καταστημα στη Δανια που βρηκα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nightmaire 29 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Share 29 Σεπτεμβρίου 2008 Μηπως τουλαχιστον υπαρχει κανενας που μιλαει δανεζικα να με βοηθησει να επικοινονησω με ενα καταστημα στη Δανια που βρηκα? στειλε μαιλ στα αγγλικα ... και θα βγαλεις ακρη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος