andrikos 23 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 23 Σεπτεμβρίου 2008 (edited) Το παρακάτω βότσαλο (βοτσαλο λευκό) θέλω να το βάλω σαν διακοσμητικό σε ενυδρείο με δίσκους οπου θα μπεί υπόστρωμα γαλαζιακή άμμος (μου είπαν οτι είναι ασβεστολιθικό) ξέρετε αν κάνει αυτό ή καποιο άλλο; http://www.votsalo.net/diakosmitika.asp?Ca...1&offset=12 ευχαριστώ!!! Έγινε επεξεργασία 23 Σεπτεμβρίου 2008 - andrikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 23 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 23 Σεπτεμβρίου 2008 Γαλαζική άμμος? θέλω και εγώ! όλο κάτι άσπρες και μπέζ βρίσκω... (δεν μπόρεσα να αντισταθώ... ) Τα βότσαλα που λες, αν σου λέει οτι είναι ασβεστολιθικά, καλύτερα μην το ρισκάρεις... Αν πας σε κάποια κοντινότερη μάντρα με λίγο ακουαφόρτε, νομίζω θα βρείς ποικιλία από άσπρα βότσαλα για να δοκιμάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 23 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Share 23 Σεπτεμβρίου 2008 Το παρακάτω βότσαλο (βοτσαλο λευκό) θέλω να το βάλω σαν διακοσμητικό σε ενυδρείο με δίσκους οπου θα μπεί υπόστρωμα γαλαζιακή άμμος (μου είπαν οτι είναι ασβεστολιθικό) ξέρετε αν κάνει αυτό ή καποιο άλλο; http://www.votsalo.net/diakosmitika.asp?Ca...1&offset=12 ευχαριστώ!!! Φανταζομαι οτι εννοιεις χαλαζιακη. Για ενυδρειο δισκων το ξερεις ηδη οτι δεν κανει τιποτα ασβστολιθικο, αρα τι το ρωτας;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 23 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 23 Σεπτεμβρίου 2008 Ειναι και η αλγη που δεν θα σου μεινει πλεον ασπρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrikos 26 Σεπτεμβρίου 2008 Author #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2008 Βρήκα (έκλεψα απο τον κήπο του γείτονα) μερικές πέτρες οι οποίες πέρασαν το τεστ με το ακουα φόρτε!!! Εχουνε βέβαια ιδιαίτερο σχέδιο και αναρωτιέμαι...ειναι φυσικό αυτο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 26 Σεπτεμβρίου 2008 #6 Share 26 Σεπτεμβρίου 2008 Βρήκα (έκλεψα απο τον κήπο του γείτονα) μερικές πέτρες οι οποίες πέρασαν το τεστ με το ακουα φόρτε!!! Εχουνε βέβαια ιδιαίτερο σχέδιο και αναρωτιέμαι...ειναι φυσικό αυτο;;; Απολυτα φυσικο!! απλα τωρα προσεχε μην σε παρει χαμπαρι ο γειτονας!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος