STAMATIA 22 Σεπτεμβρίου 2008 #1 Share 22 Σεπτεμβρίου 2008 Χθες το βράδυ η θηλυκιά ήταν φουσκωμένη όσο δεν πάει.... Και το βράδυ γέννησε. Το πρωί είδα κάτι ίχνη από ψάρι να μετακινούνται αστραπιαία. Κατάλαβα ότι ήταν τα καινούργια μωρά. Μετά από την πρώτη γέννα των γκάπι (13 μωρά). Σήμερα γεννήθηκαν πλάτι. Δεν ξέρω πόσα είναι ακόμα... Μέσα σε 5 μήνες έχω 2 ενυδρεία και 2 γέννες. Εχω τρελαθεί από την χαρά μου Ευχαριστώ το forum που με έχει βοηθήσει με την υπαρξη του να τα καταφέρνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 22 Σεπτεμβρίου 2008 #2 Share 22 Σεπτεμβρίου 2008 Nα σου ζησουν και να τα δεις ολα μεγαλα σου ευχομαι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodkats 22 Σεπτεμβρίου 2008 #3 Share 22 Σεπτεμβρίου 2008 Nα σου ζησουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 22 Σεπτεμβρίου 2008 #4 Share 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μπραβο σου να σου ζησουν να δεις και απο αυτα γεννες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 22 Σεπτεμβρίου 2008 #5 Share 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μπράβο Τούλα! Και εις ανώτερα! (κορύντορας, ακαλάρια... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAMATIA 22 Σεπτεμβρίου 2008 Author #6 Share 22 Σεπτεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ όλους!!! για τις ευχές μου φτιάξατε την διάθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 22 Σεπτεμβρίου 2008 #7 Share 22 Σεπτεμβρίου 2008 Απο τροφες?εχεις καποιες για τα μικρα σου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodwrhs 22 Σεπτεμβρίου 2008 #8 Share 22 Σεπτεμβρίου 2008 Να σου ζησουν και καλο μεγαλωμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyfon 22 Σεπτεμβρίου 2008 #9 Share 22 Σεπτεμβρίου 2008 ante pali toula kala genitouria Link to comment Share on other sites More sharing options...
STAMATIA 24 Σεπτεμβρίου 2008 Author #10 Share 24 Σεπτεμβρίου 2008 Εχω τροφή για μωρά. Είναι σκόνη και περιέχει και αρτέμια 10%. Ολα καλά... Μεγαλώνουν μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος